Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu Siemens Celsius H230 – hordozható munkaállomás komplex alkalmazásokhoz

Laptop

Fujitsu Siemens Celsius H230 – hordozható munkaállomás komplex alkalmazásokhoz

Az új rendszer grafikus és számítástechnikai képességeit, nagy fényerejű kijelzőjét és hosszú működési idejű akkumulátorait a professzionális alkalmazások futtatásának szolgálatába állítja.

A nagy teljesítményű mobil munkaállomást elsősorban professzionális grafikus alkalmazásokhoz (például CAD és vizualizáció) tervezték, de digitális tartalomkészítéshez (DCC) is ideális. Az új PCI Express technológiájú, OpenGL grafikus alrendszert támogató, ATI Mobility FireGL V5000 3D grafikus gyorsító, 256 MB-os memóriával új távlatokat nyit meg a felhasználók számára. A Celsius H230 15 hüvelykes, IPS technológiával készült LCD-je kíméli a szemet, a két akkumulátor pedig 6 órán keresztül biztosítja a kábelmentes működést. Az Intel 915PM Express lapkakészlet, a legújabb Intel Pentium M processzor, azaz az Intel Centrino mobil technológia köré építették a terméket.

Ergonomikus IPS kijelző
A nagy felbontású UXGA kijelző (1600×1200 pixel) az IPS technológiára épül. Ugyanolyan felbontás mellett az IPS kijelzők fényereje és élessége felülmúlja a hagyományos modellekét. Ezek a panelek még 170 fokos látószögből is megőrzik élességüket és tisztaságukat.

Biztonsági jellemzők
A tervezési, szimulációs és pénzügyi adatok állandó védelmet igényelnek. Itt van szerepe a Celsius H230 többszintű biztonsági koncepciójának. A rendszer biztonsági panelt és BIOS, bootolási valamint merevlemez-jelszavakat alkalmaz, és – opcionálisan – SmartCard olvasóval is rendelkezik.

Sokféle csatlakozási lehetőség
Az eszköz csatlakozási jellemzői révén a felhasználó szinte bárhol végezheti munkáját. A hálózati csatlakozást gigabites LAN port, V.92 modem és opcionális WLAN támogatja. A négy USB 2.0 port, az IEEE-1394 FireWire interfész és az opcionális Bluetooth modul sokféle külső eszközzel biztosít zavartalan együttműködést (billentyűzet, egér, fényképezőgép, nyomtató, szkenner, külső merevlemez, mobiltelefon stb.). Az optikai meghajtókat, további merevlemezeket és akkumulátorokat befogadó ModularBay része az alapkiépítésnek, csakúgy, mint a PC Card, ExpressCard, SD és MMC kártyanyílások.

Szoftvertanúsítás
A számos független szoftverszállítóval (ISV) és megoldásszállítóval kiépített szoros kapcsolatnak köszönhetően a Celsius H230 valamennyi elterjedt CAD, DCC, vizualizációs és pénzügyi alkalmazáshoz rendelkezik ISV-tanúsítással, így felhasználói bizton számíthatnak a Fujitsu Siemens Computers partnereinek átfogó szoftvertámogatására.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés