Connect with us

technokrata

Új Oki multifunkciós készülékek

Laptop

Új Oki multifunkciós készülékek

Az Oki bemutatta a B4500 típusjelzésű monokróm multifunkciós készülék családot (MFP), melynek tagjai megnövelt kapacitással és minimális helyigénnyel segítik a felhasználók munkáját.

A szkennelési, másolási, faxküldési, SMS-küldési és nyomtatási képességgel felruházott B4500-as multifunkciós készülékkel könnyedén és valóban professzionális szinten lehet előállítani és kezelni a dokumentumokat.


A két modellből álló új monokróm MFP széria gyors, megbízható és produktív működése mellett értéknövelt szolgáltatásokat is biztosít az árérzékeny felhasználóknak. A B4520 elsősorban a KKV-k számára kínál hatékony megoldást, míg a hálózati képességgel rendelkező B4540 modell ideális eszköze a kis és közepes méretű munkacsoportoknak.

A vállalkozások számára kifejlesztett B4500-as széria érezhető mértékben megnöveli az irodai produktivitást és minimális szintre csökkenti a felhasználói beavatkozást. Az 50 oldalas automata lapadagolóval ellátott készülékek lehetővé teszik a dokumentumok szkennelését, faxolását és a digitalizált anyagok egy menetben történő továbbítását, ami jelentősen megkönnyíti a felhasználók mindennapos munkáját.

˝Annak ellenére, hogy a piac egyértelműen a színes dokumentumok felé mozdul, mindig lesz igény a fekete-fehér dokumentumokra is. Ezek a hihetetlenül sokoldalú berendezések rendkívül költséghatékonyan végzik munkájukat˝ – tette hozzá Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatója.

Egyedülálló módon mindkét berendezés rendelkezik kétoldalas színes szkennelési képességgel, ami a felhasználói beavatkozás csökkentése mellett lehetővé teszi a cégeknek a fejlett dokumentumkezelést, a hatékonyság növelését és az információk gyors kinyerését.

A közös tulajdonságok közé tartozik a gyors modemnek köszönhető üzleti minőségű faxolás, valamint az a képesség, hogy a saját síkágyas szkennerrel különböző méretű és formájú másolatokat lehet készíteni a dokumentumokról.

A B4520 és B4540 típusjelű multifunkciós készülékekben alkalmazott fejlett dokumentumkezelő szoftver támogatja a digitalizált anyagok archiválását és menedzselését.

Az Oki monokróm MFP család optimalizálja a kommunikációs műveleteket, emellett sokkal gazdaságosabb üzemeltetést tesz lehetővé minimális helyigény mellett. Külön faxkészülék, másoló, szkenner, SMS küldésére alkalmas telefon és nyomtató beszerzése helyett helytakarékos módon, egyetlen berendezéssel végezhetik el a felhasználók a mindennapi irodai feladatokat.

A B4540 típusjelű MFP-hez rendelhető bővítő opciók közé tartozik a professzionális szintű, kétoldalas nyomtatáshoz szükséges duplex egység, valamint a második papírtálca, amely hatékonyan csökkenti a felhasználói beavatkozást a nagyobb terjedelmű nyomtatási műveletek során.

A B4520MFP típusjelű multifunkciós készülék nettó végfelhasználói ára 149.000 forint, míg a B4540MFP 189.000 forintos áron kapható.

Az új B4500-as MFP család felhasználási előnyei:
-Helytakarékos és költséghatékony – négy különálló egység helyett egyetlen berendezést kell megvásárolnia a vállalkozásnak, ami csökkenti a betanulási időt és a szervizelési díjakat
-Növelt produktivitás – egyetlen műveletben lehet dokumentumot szkennelni, továbbítani és faxolni
-Javított dokumentumkezelés – a felhasználók lapbeolvasás útján digitalizálhatják és archiválhatják, majd munkaállomásra menthetik, email formájában továbbíthatják és FTP-szerverre feltölthetik a dokumentumokat
-Minimális felhasználói beavatkozás – 50 oldalas automatikus lapadagoló és nagykapacitású papírtálca
-Alacsonyabb várakozási idő – percenként 20 oldalas nyomtatási sebesség
-Rugalmasság – síkágyas szkenner segítségével különböző méretű és formájú másolatok készíthetők az eredeti dokumentumról
-Hálózati képesség – a B4540 MFP modell alapkiépítésben rendelkezik hálózati csatlakoztatási lehetőséggel
-Bővítési lehetőségek – a B4540 MFP opcionális, második papírtálcával és kétoldalas szkennelési lehetőséggel biztosítja a növelt kapacitást
-Profi faxminőség – gyors modem biztosítja a professzionális megjelenésű faxolást
-SMS küldési lehetőség
-On-line súgó – az ˝Ask Oki˝ ikonra kattintással kapcsolat hozható létre az adott modellhez tartozó weboldallal
-Egy éves európai garancia.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle