Connect with us

technokrata

ImpressCam Ideal DSC 33: családi digitális fényképezőgép újdonság

Laptop

ImpressCam Ideal DSC 33: családi digitális fényképezőgép újdonság

Az ImpressCam a nemrég bejelentett nagyfelbontású, 5 és 6 megapixeles digitális fényképezőgépei mellé most egy kisebb felbontású, kedvező árfekvésű 3 megapixeles gazdaságos családi fényképezőgépet jelentett be a közelgő húsvétra való tekintettel.


Az Ideal DSC 33 kategóriájában a magasabb igények kielégítésére készült. A mindössze 190 gramm tömegű kis gép családi fotók, portrék, épületfotók, csendéletek, vakuval készített közelebbi képek, közelképek (makrók) és állványról 7 másodpercig történő expozíciós idővel éjszakai képek készítésére is alkalmas. Az elkészült képekről kiváló fotó minőségben akár 20×27 centiméteres nagyítások készíthetők.

A fényképezőgép szép rajzú zoom optikája kategóriájában szokatlanul széles, 70 fokos látószögtől indul. Ez a belső térben készülő családi képek esetén fontos. A közelképeken milliméterenként akár 29 pixel felbontásra képes. Így fotópapíron az eredeti kis tárgy több mint 3-szoros nagyítása hozható létre. Az ugyancsak 3x-os zoom a tele állásában 23,5 fokos, amivel már szép portrék, tárgyfotók, távolabbi épületrészlet képek készülhetnek.

A gép rövid sorozat felvételekre is képes. Többféle program automatikával, különböző fénymérési beállításokkal, fekete/fehér vagy szépia ˝művészfotó˝ lehetőséggel, időben nem korlátozott videó, valamint hangjegyzet felvételi képességgel is rendelkezik. Fejlett képfeldolgozó processzorával képkeménység, fehéregyensúly, képtömörítési minőség és még sok egyéb dolog állítható. A géphez tartozik még a részletes magyar nyelvű kézikönyvön felül a Photo Impression képfeldolgozó szoftver, csuklószíj, USB számítógép kábel és egy övre csatolható táska is. Mindehhez az első magyar digitális fényképezőgép márka meglepően kellemes, bruttó 31.990 forintos árat szabott.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle