Connect with us

technokrata

Kedvező árú, professzionális színes lézernyomtató a Canontól

Laptop

Kedvező árú, professzionális színes lézernyomtató a Canontól

A CLC2620 bevezetésével a Canon tovább bővíti a közepes volumenű színes nyomtatásra alkalmas termékek skáláját, és megfizethető áron nyújt mindenféle kispéldányszámú színes nyomtatási feladat elvégzésére alkalmas készüléket a nagyvállalatok házi nyomtatószobái és a bérnyomtató-szalonok számára.

A CLC2620 elsősorban a vállalatok házinyomdái és a bérnyomtatást végző ügyfelek (például a másolószalonok és franchise-partnerek) igényeit elégíti ki, akiknek professzionális színes dokumentumok előállítására alkalmas berendezésre van szüksége. Kiemelkedő sebességgel végzi a színes nyomtatást, ami a hatékony feladatkezelés és a széleskörű befejező műveletek révén új szolgáltatások költséghatékonyság kiaknázását teszi elérhetővé a felhasználók számára.


˝A kispéldányszámú nyomtatási piac a digitális nyomtatás irányába halad annak rugalmassága, illetve amiatt, hogy olyan további szolgáltatások nyújtását teszi lehetővé, amelyek segítenek megtartani az ügyfeleket, egyben új bevételi forrásokat teremtenek˝ – foglalta össze az új eszköz jellemzőit Josie Gilby, a Canon Europe professzionális termékekért felelős marketingvezetője. ˝Egy ilyen, minden jó tulajdonságot egyesítő készülékkel a piacon működő ügyfeleink minimális befektetéssel képesek kivételes színminőségű nyomatokat előállítani˝.

Fejlett, a munkafolyamatokhoz tökéletesen illeszkedő befejező műveleteivel a CLC2620 egy komplett, kispéldányszámú nyomtató. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hordozóanyagok széles skálájára nyomtassanak profi megjelenésű könyvecskéket és brosúrákat. A kiegészítőként rendelhető Fiery vezérlőkkel a nyomtató egy teljesen rugalmas, könnyen kezelhető, pontosan működő kommunikációs központtá válhat, amely feladat-, munkafolyamat- és színkezelési funkciókat is kínál.

A CLC2620-t február végén a londoni Canon Concerto látogatói is megtekinthették – de bemutatkozik az áprilisi Canon Concerto Budapest kétnapos pán-európai szakmai rendezvényén is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle