Connect with us

Hirdetés

technokrata

Úttörő vezeték nélküli technológia a Creative nagy teljesítményű új fejhallgatóiban

Laptop

Úttörő vezeték nélküli technológia a Creative nagy teljesítményű új fejhallgatóiban

A mágneses indukción alapul a forradalmian új technológia, amely az MP3 felhasználók számára elérhetővé teszi a vezetéknélküli fejhallgatókat.

A Creative bejelentette izgalmas, új fejhallgató termékcsaládját. A legújabb technológiákat alkalmazó, kompromisszummentes teljesítményre tervezett termékek a CeBIT 2005 rendezvényen kerültek bemutatásra. ˝Újra próbára tesszük a piacot, ezúttal a mágneses indukción alapuló vezetéknélküli technológiával˝ – mondta Leonardo Colucci, a Creative európai üzleti menedzsere. ˝A technológia egyfajta vezetéknélküli ˝buborékot˝ alakít ki a felhasználó körül, lecsökkentve az egyéb vezetéknélküli rendszerek zavaró hatását, és megnövelve a lejátszási időt akár 30 órára egyetlen AAA méretű elemről˝.


A Creative fejhallgatók a népszerű személyi és otthoni szórakoztató eszközök, mint MP3, DVD lejátszók, és játékkonzolok használhatóságát növelik meg. Minden felhasználó életstílusának, igényeinek, és pénztárcájának megfelelő típus kapható, változatos technológiák támogatásával.

Mágneses indukción alapuló vezetéknélküli fejhallgatók
A Creative úttörő a mágneses indukciónak vezetéknélküli fejhallgatókban történő alkalmazása terén. A személyi használatra tervezett eszközök fejlesztését az Aura partnercég végezte, melyek késedelemmentes zeneélvezetet biztosítanak MP3 lejátszókkal használva. A Zen Micro lesz az első termék, amely ezzel a megoldással kerül piacra, övcsipeszbe építve, fejhallgatóval együtt 2005 folyamán.

Bluetooth alapú vezetéknélküli fejhallgatók
A Bluetooth alapú vezetéknélküli kommunikáció támogatása olyan termékekben található meg, mint a CB2530 vezetéknélküli fejhallgató, vagy a mikroméretű, beépített mikrofonnal rendelkező CB2500, amelynek segítségével összeköthető egy MP3 lejátszó, fejhallgató, és egy Bluetooth támogatással rendelkező mobiltelefon. A CB2500 automatikusan megszakítja a zenelejátszást bejövő hívás esetén, és folytatja a hívás befejeztével.

Mobil megoldások
Az MP3 lejátszók – mint a Creative Zen Micro – felhasználói csúcsminőségű, maximálisan kényelmes és javított basszusátvitelű fülhallgatókat igényelnek. És éppen ez az, amit az EP-630-as fülhallgatók nyújtanak, amelyek ötvözik az intimitást a lenyűgöző hangminőséggel, olyan kivitelben, amely kedvez az aktív felhasználóknak. Azon felhasználók számára, akik értékelik a könnyű, rugalmas használatot, az innovatív kialakítású HQ-140 az ideális választás, amelynél a vezeték a fej mögött halad.

Zajsemlegesítés
Azoknak, akik gyakran utaznak, olyan fejhallgatóra van szükségük, amely kiválóan működik a zajos környezetekben, például repülőgépeken. A megoldás a HN-700 fejhallgató, ami aktív zajelfedő technológiájának köszönhetően csökkenti a háttérzajt.

Fejlett hangminőség
Az otthoni szórakoztatórendszerek – úgymint DVD lejátszók, játékkonzolok – felhasználói igazán körülölelő hangélményre vágynak filmek nézése és játék közben. Éppen ez az amit a HQ-2300D rendszer nyújt, ami egy csúcsminőségű fejhallgatóból és egy hordozható hardveres dekóderből áll, amely olyan technológiákat támogat, mint a Dolby Digital, DTS, és Pro Logic II, valamint képes többcsatornás hang virtuális leképzésére a Dolby Headphone segítségével.

CB2530 – a kompromisszummentes Bluetooth technológiás fejhallgató
Ez az intelligens, MP3 lejátszókhoz és egyéb, sztereo kimenettel rendelkező eszközökhöz tervezett rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a mellékelt csúcskategóriás Bluetooth technológás fejhallgatón élvezzék a zenét. Teljesértékű hordozható vezetéknélküli környezetet biztosít, ami ideális az aktív felhasználók számára. Használható továbbá megfelelő PC-vel otthon, vagy az irodában is. Várható fogyasztói ár: 129,99 euró.

CB2500 – a multifunkciós Bluetooth technológiás összekötőelem
Ez a sokoldalú Bluetooth technológiás audio és fejhallgató adapter teljes vezetéknélküli szabadságot biztosít. Összekapcsolhatóvá válik általa a fejhallgató, az MP3 lejátszó és a Bluetooth technológiás mobiltelefon, így a felhasználó teljesen digitális átvitelű sztereo zenét hallgathat, amely elnémul a hívások fogadása alatt. Utazó üzletemberek értékelhetik majd igazán ennek az erőteljes megoldásnak az intelligens funkcióit. Várható fogyasztói ár: 99,99 euró

HQ-1700 – mély benyomást keltő teljesítményű csúcskategóriás termék
A Creative HQ-1700 fejhallgatók ideálisak a kereskedelmi és stúdió alkalmazásokhoz, valamint a komoly otthoni felhasználók számára. A tiszta, részletes magastartománytól a gazdag mélytartományig ötvözi az ultraszéles dinamikatartományt a lehengerlő részletességgel. Az erős, professzionális kialakítás a kifordítható fülrésszel összehajtható. Rugalmasság és kényelem szempontjából a legmagasabb igények kielégítését is biztosítja. Várható fogyasztói ár: 49,99 euró.

HQ-2300D – csúcskategóriás fejhallgató Dolby Headphone technológiával zenéhez, filmekhez, játékokhoz
Ezek a lenyűgöző, hordozható dekóderrel rendelkező fejhallgatók ultra-valósághű 5.1 csatornás térhatású hangot biztosítanak – a szomszédok zavarása nélkül! Tökéletes kiegészítői a DVD lejátszóknak, és játékkonzoloknak, tökéletesen körülölelő hangzást és teljes intimitástt biztosítva. Várható fogyasztói ár: 99,99 euró.

CB2455 – Bluetooth technológiás vezetéknélküli headset
Ez a rendszer a Bluetooth 1.2 protokollok segítségével biztosítja a fejlesztett, kezeket szabadon hagyó kommunikációt, a beépített mikrofon zajszűrőjével. Egyetlen, multifunkciós billentyű vezérli, ideális azoknak, akik számára lényeges az utazás közbeni telefonos kommunikáció. Várható fogyasztói ár: 69,99 euró.

HN-700 – utazáshoz ideális
Ezek az innovatív fejhallgatók zárt fülrésszel ötvözik az aktív zajcsökkentő technológiát, drámaian csökkentve a háttérzajt, ami például repülőgépen, vonaton, buszon, vagy autóban való zenehallgatáskor tapasztalható. Kompakt, összehajtható, tökéletes utazótársak! Várható fogyasztói ár: 59,99 euró.

HQ-140 – fej mögötti fejhallgatók a dinamikus életstílushoz
Ezek a divatos, rugalmas pánttal és párnázott fülrésszel ellátott fej mögötti fejhallgatók könnyen fel illetve levehetők – tökéletesek a modern dinamikus életstílushoz. Az aranyozott sztereo csatlakozók és a rézvezetékek teszik tisztává, részletgazdaggá hangzásukat. Várható fogyasztói ár: 24,99 euró.

EP-630 – a csúcs hangminőségű fülhallgató
Az EP-630 fülbe helyezhető fülhallgató kényelmes, gumiborítású hangszórói kielégítik az MP3 lejátszó felhasználók erőteljesebb basszushangok valamint a nagyobb intimitás iránti igényeit. A rézvezetékek biztosítják a tökéletes hangvisszaadást. Jó választás a kifinomult ízlésű felhasználók számára. Várható fogyasztói ár: 34,99 euró.

EP-380 fülhallgatók – a kényelmes alternatíva
Az ergonómiai szempontok szerint kialakított, rugós fülrész és a szivacsos párnázat tökéletessé teszi a divatos alternatívát kereső felhasználók számára. A speciális rézvezetéknek köszönhetően kiemelkedő teljesítményt nyújtanak – stílusosan! Várható fogyasztói ár: 24,99 euró.

EP-330 fülhallgatók – hosszútávú szórakozáshoz
Több órán keresztül történő tömörített zene hallgatásához speciálisan kialakított fülhallgató, szorosan illeszkedő, a mozgásból eredő kopásnak ellenálló fülrésszel, és a mai személyi lejátszókat jól kiegészítő modern, könnyű kialakítással. Várható fogyasztói ár: 19,99 euró.

EP-180 fülhallgatók – az ultrakönnyű választás
Hogy bármely hordozható lejátszóval kellemes szórakozást biztosítsanak ezek az ultrakönnyű, kényelmes fejhallgatók, lenyűgöző teljesítményt nyújtanak út közben. Várható fogyasztói ár: 9,99 euró.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés