Connect with us

technokrata

Új színes multifunkciós irodai készülék a Canontól

Laptop

Új színes multifunkciós irodai készülék a Canontól

A Canon bemutatta az iR C2620N készüléket: az ellenőrzött színeket és biztonságos hálózati nyomtatást kínáló, 26 lap/perc sebességű, multifunkciós (MFP) masina az alapvető nyomtatási, másolási, faxolási és beolvasási megoldások mellett az egyedi dokumentumok elkészítését és nyomtatáskezelési megoldások széles skáláját is biztosítja.

A kis és közepes méretű vállalkozások piacára, illetve a kis munkacsoportok számára tervezett iR C2620N egy olyan költséghatékony nyomtató-másoló, amely a legfejlettebb színes megoldásokat biztosítja az irodáknak, így a vállalakozások szélesebb köre is képes lehet különlegesen jó minőségű dokumentumok előállítására.


Az iR C2620N lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a költségek minimális szinten tartása mellett is látványosabb, a színes nyomtatás előnyeit kihasználó dokumentumokat alkalmazzanak mind a belső kommunikációban, mind pedig az ügyfelekkel történő kapcsolattartásban. A költségek ellenőrzését azzal tudják elérni az IT vezetők, hogy a vállalat egyes részlegei (osztályai, munkacsoportjai) számára előzetesen meghatározott nyomtatási, másolási és beolvasási kvótákat állíthatnak be – ezáltal a gazdasági vezetők napra készen követhetik a színes nyomatok előállítási költségeit.

A MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform), azaz a Canon beépített, JAVA platformon működő programozási lehetőségének segítségével (az iR C2620N esetében alapfelszerelés) a vállalatok egy olyan, egyedileg beállítható megoldásból profitálhatnak, amely gyakorlatilag minden üzleti alkalmazással integrálható, ugyanakkor testre szabható dokumentum-kezelést kínál. A MEAP alkalmazások nyújtotta előnyök olyan megoldásokra is kiterjednek, mint az eCopy, amely a termék gyors beolvasási képességeit növeli annak érdekében, hogy a dokumentumok integrálhatók legyenek az üzleti folyamatokba.

Az iR C2620N által kínált biztonságos nyomtatás és küldés garantálja, hogy a beolvasott, és PDF formátumban továbbított dokumentumok titkosítva induljanak a címzetthez, így megelőzhető a bizalmas adatokhoz való illetéktelen hozzáférés.

A felmérések azt mutatják, hogy a piac igénye folyamatosan növekszik a biztonságos dokumentum-kezelés iránt, az iR C2620N azonban az előzőekben említetteken túl egy olyan egyéni postaláda-rendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy csak az a felhasználó nyomtathassa ki a postaládába küldött dokumentumot, aki a készüléknél is ugyanazzal a jelszóval jelentkezik be.

Az iR C2620N teljesen kompatibilis a Canon iW Publishing Manager (iWPM) nevű szoftverével, amelynek segítségével kombinálhatják, újraszerkeszthetik a különböző alkalmazásokkal (például Microsoft Word, Excel vagy PowerPoint) elkészítet oldalakat megváltoztathatják azok sorrendjét, végül brosúraként tudják kinyomtatni az így kapott dokumentumot.

A iR C2620N februárjától már megrendelhető Európában, február végén a londoni Canon Concerto látogatói is megtekinthették – de bemutatkozik az áprilisi Canon Concerto Budapest kétnapos pán-európai szakmai rendezvényen is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák