Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új színes multifunkciós irodai készülék a Canontól

Laptop

Új színes multifunkciós irodai készülék a Canontól

A Canon bemutatta az iR C2620N készüléket: az ellenőrzött színeket és biztonságos hálózati nyomtatást kínáló, 26 lap/perc sebességű, multifunkciós (MFP) masina az alapvető nyomtatási, másolási, faxolási és beolvasási megoldások mellett az egyedi dokumentumok elkészítését és nyomtatáskezelési megoldások széles skáláját is biztosítja.

A kis és közepes méretű vállalkozások piacára, illetve a kis munkacsoportok számára tervezett iR C2620N egy olyan költséghatékony nyomtató-másoló, amely a legfejlettebb színes megoldásokat biztosítja az irodáknak, így a vállalakozások szélesebb köre is képes lehet különlegesen jó minőségű dokumentumok előállítására.


Az iR C2620N lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a költségek minimális szinten tartása mellett is látványosabb, a színes nyomtatás előnyeit kihasználó dokumentumokat alkalmazzanak mind a belső kommunikációban, mind pedig az ügyfelekkel történő kapcsolattartásban. A költségek ellenőrzését azzal tudják elérni az IT vezetők, hogy a vállalat egyes részlegei (osztályai, munkacsoportjai) számára előzetesen meghatározott nyomtatási, másolási és beolvasási kvótákat állíthatnak be – ezáltal a gazdasági vezetők napra készen követhetik a színes nyomatok előállítási költségeit.

A MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform), azaz a Canon beépített, JAVA platformon működő programozási lehetőségének segítségével (az iR C2620N esetében alapfelszerelés) a vállalatok egy olyan, egyedileg beállítható megoldásból profitálhatnak, amely gyakorlatilag minden üzleti alkalmazással integrálható, ugyanakkor testre szabható dokumentum-kezelést kínál. A MEAP alkalmazások nyújtotta előnyök olyan megoldásokra is kiterjednek, mint az eCopy, amely a termék gyors beolvasási képességeit növeli annak érdekében, hogy a dokumentumok integrálhatók legyenek az üzleti folyamatokba.

Az iR C2620N által kínált biztonságos nyomtatás és küldés garantálja, hogy a beolvasott, és PDF formátumban továbbított dokumentumok titkosítva induljanak a címzetthez, így megelőzhető a bizalmas adatokhoz való illetéktelen hozzáférés.

A felmérések azt mutatják, hogy a piac igénye folyamatosan növekszik a biztonságos dokumentum-kezelés iránt, az iR C2620N azonban az előzőekben említetteken túl egy olyan egyéni postaláda-rendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy csak az a felhasználó nyomtathassa ki a postaládába küldött dokumentumot, aki a készüléknél is ugyanazzal a jelszóval jelentkezik be.

Az iR C2620N teljesen kompatibilis a Canon iW Publishing Manager (iWPM) nevű szoftverével, amelynek segítségével kombinálhatják, újraszerkeszthetik a különböző alkalmazásokkal (például Microsoft Word, Excel vagy PowerPoint) elkészítet oldalakat megváltoztathatják azok sorrendjét, végül brosúraként tudják kinyomtatni az így kapott dokumentumot.

A iR C2620N februárjától már megrendelhető Európában, február végén a londoni Canon Concerto látogatói is megtekinthették – de bemutatkozik az áprilisi Canon Concerto Budapest kétnapos pán-európai szakmai rendezvényen is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés