Connect with us

technokrata

Letölthető a legújabb Nvidia driver

Laptop

Letölthető a legújabb Nvidia driver

A távol-keleti chipgyártó pénteken kiadta legfrissebb Forceware meghajtóprogramját, mely már a 71.84-es verziószámot kapta.

Az Nvidia Detonator driverei régen közismertek voltak arról, hogy igyekeztek minden lehetséges teljesítményt kifacsarni a gyártó által kifejlesztett alapokra épülő videokártyákból. Ezeket aztán leváltotta a Forceware névre keresztelt meghajtóprogram, amely szerencsére nem szakított elődje jó tulajdonságaival. Sok bétaváltozat kiadása, kiszivárgása után a minap letölthetővé vált a legfrissebb, WHQL-minősítést (Windows Hardware Qualification Labs) megszerző, 71.84-es verzió.

Néhány fontos jellemző, a teljesség igénye nélkül:
– a GeForce 6200-as kártyák Turbocache funkciójának támogatása
– Nvidia Purevideo támogatás
– a cég által kifejlesztett SLI technológia támogatása, melyet több mint 60 csúcskategóriás játékban lehet már kihasználni
– Coolbits applet, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzák saját SLI alkalmazásprofiljukat olyan játékokhoz, melyek hivatalosan nem támogatják a két videokártyás üzemmódot
– HDTV kijelző támogatása
– többkijelzős üzemmód támogatása a Windows Remote Desktop számára, továbbfejlesztett kompatibilitás
– DirectX 9.0c és OpenGL 1.5 támogatás

A Windows 9x/Me és 2k/XP operációs rendszerekre kifejlesztett driver nemzetközi, azaz – többek között – magyar nyelvű változata letölthető a Terminal Download szerveréről (is).Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle