Connect with us

technokrata

Magyar banki fejlesztés a Cebiten

Laptop

Magyar banki fejlesztés a Cebiten

A Cebiten az IBM standján mutatják be az IBM Magyarország, az IND és a T-Logic által megvalósított banki rendszert.

Napjaink egyik legnagyobb kihívása a bankok számára fióki ügyintézőik képernyőfelületeinek megújítása, hogy egységes képernyők, munkafolyamat-szabályozás és értékesítési eszközök álljanak rendelkezésükre. Ezáltal az alkalmazottak munkája gyorsabb, hatékonyabb lesz, és még eredményesebben értékesíthetnek magasabb nyereséghányaddal rendelkező banki termékeket.

Az IBM Magyarország banki ügyintézői rendszert fejlesztett ki, amelyet az egyik itthoni banknál már alkalmaznak, és amelyet teljes funkcionalitással a Cebiten a Halle 1-ben az IBM területén mutatnak be. Az IBM üzleti tanácsadóinak vezetésével létrehozott, IBM szoftveren és IBM szervereken működő megoldásban két magyar vállalkozás is rész vett: az IND fejlesztette az üzleti szolgáltatásokat és háttérrendszer- integrációt, a T-Logic pedig a portálelemeket.

Az új rendszerrel a bank munkatársai böngésző használatával egy portálon keresztül egyszerűen és gyorsan elérhetik a különböző banki szolgáltatásokat nyújtó olyan háttéralkalmazásokat, mint például a számlavezetés, a kártyarendszer, vagy a brókerrendszer. A megoldás az elektronikus levelezést és az azonnali üzenetküldést is integrálja. A különböző alkalmazásokat korábban csak külön-külön, a saját klienseikkel lehetett működtetni. A portál egyszerűsíti ezeknek a rendszereknek a használatát, kiküszöböli az adatbevitel ismétlését, így gyorsítja az ügyfélkezelést, csökkenti a költségeket, és növeli a hatékonyságot. Mindezt egy olyan megoldás is kiegészíti, amely az adattárház tartalmának elemzése alapján az adott ügyfélre szabva az értékesítést támogató ajánlatokat jelenít meg, és az ügyféllel történő interakció jellemzőivel folyamatosan tölti az adattárházat.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle