Connect with us

technokrata

Aláírták az első magyarországi megrendelést a Xerox iGen3 színes digitális nyomdagépére

Laptop

Aláírták az első magyarországi megrendelést a Xerox iGen3 színes digitális nyomdagépére

A Prime Rate Kft. 100 oldal/perc teljesítményű berendezéssel duplájára bővíti színes digitális nyomdai kapacitását.

A színes digitális nyomtatás piacának folyamatos bővülésére alapozva a Prime Rate Kft. Magyarországon elsőként megrendelte a Xerox iGen3 csúcstechnológiát képviselő nyomdagépét. A vásárlás szerves része annak a milliárdos beruházási koncepciónak, melynek keretében több mint 3200 négyzetméteres nyomdai szolgáltató központ épül Pest északi részén.

A Xerox 2002-ben mutatta be a világ legmodernebb színes digitális nyomdagépét, a percenként 100 oldalt nyomtató iGen3 berendezést. A fejlesztés, melybe összesen 1 milliárd dollárt fektetett a Xerox (és még ma sem ért véget), 300 új, szabadalmazott eljárást alkalmazásával képes tökéletes, ofszet minőségű nyomatok előállítására – környezetbarát digitális technológiával. Az első berendezés értékesítése óta szerte a világban több mint 1 milliárd oldal készült iGen3 nyomdagépekkel, és ez a mennyiség a 30 legnagyobb nyomtatási helyszínen havonta több mint 1 millió oldallal gyarapodik.

Magyarország első Xerox iGen3 digitális nyomdagépe várhatóan 2005 júliusában áll munkába, ekkor adják át a Prime Rate új szolgáltató központját, melyben 2320 négyzetméternyi területen gyártócsarnok, magasraktár, irodák és egy belső átrium kap majd helyet. A berendezés installálását a Xerox Magyarország Kft. iGen3 specialistája és a Prime Rate szakemberei végzik el körülbelül egy hónap alatt. Augusztustól ugyanis teljes kihasználtsággal fut majd az ország legmodernebb digitális nyomdája.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle