Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe: mobil internetezés

Laptop

Adobe: mobil internetezés

Adobe Reader LE a mobil internetezés szolgálatában.

A Docomo és az Adobe közös üzleti partnerével, az ACCESS Co. Ltd-vel közösen kifejlesztett Adobe Readernek ezt a verzióját a FOMA-ra optimalizálták. Olyan i-mode szolgáltatásokat fog tartalmazni, mint a „Web to,“ a „Mail to“ és a „Phone to,“ amelyekkel az ügyfelek egy PDF dokumentumon keresztül gyorsan felkereshetnek egy hivatkozott webhelyet, e-mailt küldhetnek partnereiknek vagy telefonszámot hívhatnak fel. Ezen kívül az Adobe Reader LE több, személyi számítógépen megszokott szolgáltatást tartalmaz, így például a szöveges keresést és a kisméretű képernyőkön a navigálást és nézegetést megkönnyítő elforgatott oldalelrendezést.

A Docomo lesz Japánban az első szolgáltató, amely a PDF tartalom előnyeit a mobil Internet-felhasználók számára is biztosítja. Ez új lehetőséget jelent az i-mode tartalomszolgáltatók számára, akik a PDF gazdag megjelenítését, fokozott biztonságát és egyszerű kezelhetőségét kihasználva változatos szolgáltatásokat fejleszthetnek ki. Az új lehetőség potenciális alkalmazási körébe tartoznak a letölthető prospektusok és a metró térképek, a lekért bankkivonatok és elemző jelentések, illetve Web helyeken PDF dokumentumokból az információk megbízható megszerzése.

„Az Adobe már rég óta segíti a tartalomfejlesztőket abban, hogy a gondolatokat és az információkat hatékony, megbízható módon közölhessék. A mobilpiacot e kommunikáció természetes és fontos kibővítésének és fejlődésének tekintjük.“ – mondta Bruce Chizen, az Adobe vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés