Connect with us

technokrata

Adobe: mobil internetezés

Laptop

Adobe: mobil internetezés

Adobe Reader LE a mobil internetezés szolgálatában.

A Docomo és az Adobe közös üzleti partnerével, az ACCESS Co. Ltd-vel közösen kifejlesztett Adobe Readernek ezt a verzióját a FOMA-ra optimalizálták. Olyan i-mode szolgáltatásokat fog tartalmazni, mint a „Web to,“ a „Mail to“ és a „Phone to,“ amelyekkel az ügyfelek egy PDF dokumentumon keresztül gyorsan felkereshetnek egy hivatkozott webhelyet, e-mailt küldhetnek partnereiknek vagy telefonszámot hívhatnak fel. Ezen kívül az Adobe Reader LE több, személyi számítógépen megszokott szolgáltatást tartalmaz, így például a szöveges keresést és a kisméretű képernyőkön a navigálást és nézegetést megkönnyítő elforgatott oldalelrendezést.

A Docomo lesz Japánban az első szolgáltató, amely a PDF tartalom előnyeit a mobil Internet-felhasználók számára is biztosítja. Ez új lehetőséget jelent az i-mode tartalomszolgáltatók számára, akik a PDF gazdag megjelenítését, fokozott biztonságát és egyszerű kezelhetőségét kihasználva változatos szolgáltatásokat fejleszthetnek ki. Az új lehetőség potenciális alkalmazási körébe tartoznak a letölthető prospektusok és a metró térképek, a lekért bankkivonatok és elemző jelentések, illetve Web helyeken PDF dokumentumokból az információk megbízható megszerzése.

„Az Adobe már rég óta segíti a tartalomfejlesztőket abban, hogy a gondolatokat és az információkat hatékony, megbízható módon közölhessék. A mobilpiacot e kommunikáció természetes és fontos kibővítésének és fejlődésének tekintjük.“ – mondta Bruce Chizen, az Adobe vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák