Connect with us

Új Samsung nyomtatók és TFT kijelzők

Laptop

Új Samsung nyomtatók és TFT kijelzők

A Samsung Electronics ismét rengeteg számítástechnikai újdonsággal jelentkezett a hannoveri CeBit kiállításon.

A Samsung a kiállításon mutatta be a nagyközönségnek két új nyomtató modelljét. Az SPP-2020/2040 festék-szublimációs fotónyomtató A6-os méretben, kiváló minőségben veti papírra a digitális felvételeket. A rendkívül apró méretű készülék támogatja a PictBridge szabványt, így lehetővé teszi a digitális fényképezőgépről vagy kamerás telefonról történő közvetlen – számítógép közbeiktatása nélküli – nyomtatást. Ezenkívül, képszerkesztési feladatokat is elvégez, amelyhez szintén nem igényli a PC közreműködését. Az SPP-2020/2040 a kinyomtatott fényképeket különleges, vízálló védőréteggel látja el, amely megóvja a fotót a kifakulástól, sőt még az ujjlenyomatoktól is.

A Samsung másik új terméke az ML-1610 személyi lézernyomtató, amely azonnal szembetűnő nemesen egyszerű vonalaival és kis termetével minden íróasztal díszévé válhat. A modell percenként 16 oldal nyomtatására képes. A szabványos méretű lapokon kívül kártyákat, borítékokat és címkéket is nyomtat. A Samsung egyedülálló Toner Save üzemmódjának köszönhetően a nyomtatással elhasznált festék mennyisége akár 40 százalékkal is csökkenthető.


A Samsung szintén a CeBit keretei között mutatta be digitális hálózati alkalmazásokhoz készült új kijelzőit. A széles képernyős SyncMaster 460PN és 400PN modellek 800:1 illetve 600:1 kontraszt aránnyal, 8 ms válaszidővel és 170 fokos látószöggel büszkélkedhetnek. A MagicNet rendszerrel az új monitorok kiválóan hasznosíthatók a közlekedésben (például repülőtereken, vonat- és buszpályaudvarokon), előcsarnokokban, valamint gyárak vagy bevásárlóközpontok hirdetőtábláiként is.

Az új MagicNet funkcióra épülő kijelzők egymástól függetlenül működtethetők, miközben ugyanazzal a PC szerverrel állnak kapcsolatban. A MagicNet kliens/szerver rendszer segítségével az Ethernet-kliensek számára egyidejűleg hozzáférhetőek multimédia fájlok, például filmek (mpeg1/2, DiVX4, DiVX5), fotók, (jpeg, bmp), zene (MP3, AC3), valamint használhatóak különböző fájlnéző programok (office file, acrobat viewer, HTML viewer). A kliens kijelzők használói szabadon barangolhatnak a világhálón, sőt hozzáférhetnek a szerveren tárolt fájlokhoz is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom