Connect with us

Új Panasonic MP3 lejátszók: kimagasló hangminőség és egyedi design

Laptop

Új Panasonic MP3 lejátszók: kimagasló hangminőség és egyedi design

A Panasonic tavasszal két új digitális zenelejátszó termékcsaládot indít útjára.

Minden modell maximálisan rugalmassággal és funkcionalitással rendelkezik a beépített flash memóriának, az FM digitális tunernek és a diktafon szolgáltatásnak köszönhetően. Mindkét modellcsaládban található kisebb (256 MB) és nagyobb (512 MB) beépített memóriával rendelkező változat is.


Az SV-MP110V és SV-MP120V nem nagyobb, mint egy férfi karóra és formája lenyűgözően forradalmi. Az SV-MP710V és az SV-MP720V a létező legkisebb MP3 lejátszók közé tartozik. Méretük hozzávetőlegesen megegyezik egy öngyújtóéval.

Mindkét változat 4-soros LCD kijelzővel rendelkezik. Az akár 512 MB méretű beépített memória több mint 500 percnyi zene élvezetét teszi lehetővé. A nagy sebességű USB 2.0 csatlakozó segítségével az MP3 és WMA állományok gyorsan és egyszerűen, áthúzással másolhatók a készülékre.

A digitális re-master technológia kivételes hangminőséget garantál mindkét modellnél. Ezt az SV-MP710V és az SV-MP720V esetén tovább fokozza a D.sound rendszer, ami a hozzáillő fejhallgató mellett egy digitális erősítőt, digitális jelerősítés-szabályozást (D-AGC) és S-XBS mélyhang kiemelő rendszert is tartalmaz.

Míg az SV-MP110V és SV-MP120V egyetlen hagyományos AAA alkáli elemmel működik, az SV-MP710V és SV-MP720V modellekhez Ni-MH akkumulátort mellékelt a gyártó, ami igény szerint USB csatlakozón keresztül vagy a mellékelt hálózati tápegységgel tölthető. Minden lejátszó hatféle ekvalizer beállítással rendelkezik és DRM-rendszer kompatibilis.

Mind a négy új modellel 2005 májusától találkozhatunk az üzletekben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom