Connect with us

technokrata

Stílusos új Logitech PC headsetek játékhoz, beszélgetéshez és zenehallgatáshoz

Laptop

Stílusos új Logitech PC headsetek játékhoz, beszélgetéshez és zenehallgatáshoz

A cég bemutatta Logitech Premium USB Headset 350, Logitech Stereo USB Headset 250 és Logitech Premium Stereo Headset elnevezésű legújabb termékeit.

A Logitech bejelentette három új, stílusos PC headsetjét, melyek számos felhasználási területen – például játékokban, internetes (VoIP) telefonbeszélgetéseknél, zenehallgatás vagy videókonferencia közben is – igazán jó minőségű és tiszta hangzást nyújtanak.


A Logitech Premium USB Headset 350, a Logitech Stereo USB Headset 250 és a Logitech Premium Stereo Headset is úgy lett kialakítva, hogy a fülön kényelmesen megülő párnái minimálisra csökkentsék a kívülről jövő zajokat. Mindegyik fejhallgatóban nagyméretű, 40 milliméteres neodymium-mágneses hangszórók vannak, amik kristálytisztán és kellően nagy teljesítményben adják vissza a hangzásokat, így használójuk teljesen belefeledkezhet a játékba, vagy éppenséggel egy rock koncert első sorában érezheti magát.

Stílusában mindhárom headset lényegesen eltér a korábban megszokott, törékeny és drótokkal teli társaitól, mint amilyeneket a diszpécserszolgálatok használnak. A Logitech új termékei inkább úgy néznek ki, mintha egy professzionális hangstúdió kellékei volnának, nem pedig egy zsúfolt irodai szobáé. A legjobb hangzás érdekében a Logitech úgy tervezte meg a fejhallgatók fülpárnáit, hogy azok kényelmesek legyenek, és jól elszigeteljék a környezetből jövő zajokat is. A külső bőrborítás jól illeszkedik a fül köré, a szivacsos belső pedig nagyon kényelmessé teszi a headset viselését.

A mikforon optimális teljesítményét a beépített irányszűrők garantálják, amik csak egyetlen irányból – a száj felől – érkező hangokat vesznek fel. Ez a kialakítás minimálisra csökkenti a háttérzajokat, amik egyébként zavaróak lennének egy játék irányítása vagy telefonbeszélgetés közben. Amikor nincs rá szükség, a mikrofon felhajtható, és szinte láthatatlanul pihen a fejpánt mellett.

Logitech Stereo USB Headset 250
A Logitech Stereo USB Headset 250 a számítógép USB potrjára csatlakoztatható, és nem igényel külön beállítást (plug & play). Az USB kapcsolatnak köszönhetően a headset bármilyen rendszeren ugyanolyan teljesítménnyel működik, mivel a számítógép hangkártyájától függetlenül állít elő kiváló minőségű hangokat. Ez előnyt jelent olyan gépeknél, ahol a hangkártya nem kifejezetten jó minőségű. A Logitech Stereo USB Headset 250 színösszeállítása a matt ezüst és a fekete kombinációja. A termék Európában májustól kapható majd az üzletek polcain. Javasolt fogyasztói ára egyenlőre még nem ismert.

Logitech Premium USB Headset 350
A Logitech Premium Stereo USB 350 szinte minden vonatkozásban megegyezik a Logitech Premium Stereo USB 250 nevű társával, de fülpárnái valamivel nagyobbak, így jobban véd a külső zajok beszivárgása ellen. A Logitech Premium USB Headset 350 zsinórján hangerőszabályozó és némítógomb is kapott helyet, így a kívánt hangmennyiség egyetlen mozdulattal beállítható. A sötét-szürke és fekete színeket ötvöző Logitech Premium USB 350 Európában májustól lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára egyelőre ismeretlen.

Logitech Premium Stereo Headset
A Logitech Premium Stereo Headset két darab 3,5 milliméteres jack dugóval csatlakozik a számítógép hangkártyájához, vagy bármilyen hordozható zenelejátszóhoz, illetve hagyományos hifi berendezéshez. Ez a megoldás akkor igazán hasznos, ha a számítógépben jó minőségű hangkártya van. A headset külsőleg teljesen megegyezik a Logitech USB Headset 350 termékkel, beleértve a hangerőszabályozó- és némítógombokat is. A termék májustól lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára egyenlőre még nem ismert.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle