Connect with us

Hirdetés

technokrata

Stílusos új Logitech PC headsetek játékhoz, beszélgetéshez és zenehallgatáshoz

Laptop

Stílusos új Logitech PC headsetek játékhoz, beszélgetéshez és zenehallgatáshoz

A cég bemutatta Logitech Premium USB Headset 350, Logitech Stereo USB Headset 250 és Logitech Premium Stereo Headset elnevezésű legújabb termékeit.

A Logitech bejelentette három új, stílusos PC headsetjét, melyek számos felhasználási területen – például játékokban, internetes (VoIP) telefonbeszélgetéseknél, zenehallgatás vagy videókonferencia közben is – igazán jó minőségű és tiszta hangzást nyújtanak.


A Logitech Premium USB Headset 350, a Logitech Stereo USB Headset 250 és a Logitech Premium Stereo Headset is úgy lett kialakítva, hogy a fülön kényelmesen megülő párnái minimálisra csökkentsék a kívülről jövő zajokat. Mindegyik fejhallgatóban nagyméretű, 40 milliméteres neodymium-mágneses hangszórók vannak, amik kristálytisztán és kellően nagy teljesítményben adják vissza a hangzásokat, így használójuk teljesen belefeledkezhet a játékba, vagy éppenséggel egy rock koncert első sorában érezheti magát.

Stílusában mindhárom headset lényegesen eltér a korábban megszokott, törékeny és drótokkal teli társaitól, mint amilyeneket a diszpécserszolgálatok használnak. A Logitech új termékei inkább úgy néznek ki, mintha egy professzionális hangstúdió kellékei volnának, nem pedig egy zsúfolt irodai szobáé. A legjobb hangzás érdekében a Logitech úgy tervezte meg a fejhallgatók fülpárnáit, hogy azok kényelmesek legyenek, és jól elszigeteljék a környezetből jövő zajokat is. A külső bőrborítás jól illeszkedik a fül köré, a szivacsos belső pedig nagyon kényelmessé teszi a headset viselését.

A mikforon optimális teljesítményét a beépített irányszűrők garantálják, amik csak egyetlen irányból – a száj felől – érkező hangokat vesznek fel. Ez a kialakítás minimálisra csökkenti a háttérzajokat, amik egyébként zavaróak lennének egy játék irányítása vagy telefonbeszélgetés közben. Amikor nincs rá szükség, a mikrofon felhajtható, és szinte láthatatlanul pihen a fejpánt mellett.

Logitech Stereo USB Headset 250
A Logitech Stereo USB Headset 250 a számítógép USB potrjára csatlakoztatható, és nem igényel külön beállítást (plug & play). Az USB kapcsolatnak köszönhetően a headset bármilyen rendszeren ugyanolyan teljesítménnyel működik, mivel a számítógép hangkártyájától függetlenül állít elő kiváló minőségű hangokat. Ez előnyt jelent olyan gépeknél, ahol a hangkártya nem kifejezetten jó minőségű. A Logitech Stereo USB Headset 250 színösszeállítása a matt ezüst és a fekete kombinációja. A termék Európában májustól kapható majd az üzletek polcain. Javasolt fogyasztói ára egyenlőre még nem ismert.

Logitech Premium USB Headset 350
A Logitech Premium Stereo USB 350 szinte minden vonatkozásban megegyezik a Logitech Premium Stereo USB 250 nevű társával, de fülpárnái valamivel nagyobbak, így jobban véd a külső zajok beszivárgása ellen. A Logitech Premium USB Headset 350 zsinórján hangerőszabályozó és némítógomb is kapott helyet, így a kívánt hangmennyiség egyetlen mozdulattal beállítható. A sötét-szürke és fekete színeket ötvöző Logitech Premium USB 350 Európában májustól lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára egyelőre ismeretlen.

Logitech Premium Stereo Headset
A Logitech Premium Stereo Headset két darab 3,5 milliméteres jack dugóval csatlakozik a számítógép hangkártyájához, vagy bármilyen hordozható zenelejátszóhoz, illetve hagyományos hifi berendezéshez. Ez a megoldás akkor igazán hasznos, ha a számítógépben jó minőségű hangkártya van. A headset külsőleg teljesen megegyezik a Logitech USB Headset 350 termékkel, beleértve a hangerőszabályozó- és némítógombokat is. A termék májustól lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára egyenlőre még nem ismert.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés