Connect with us

Hirdetés

technokrata

OLED-es új Creative Zen Micro MP3 lejátszó a CeBIT-en

Laptop

OLED-es új Creative Zen Micro MP3 lejátszó a CeBIT-en

A Zen Micro család legújabb tagja nagy fényerejű színes OLED kijelzőt tartalmaz, képeket és zenét képes tárolni, megjeleníteni, valamint lejátszani.

A Creative bejelentette, hogy új MP3 lejátszó/fotónézegető terméke, a Zen Micro Photo az európai sajtó számára az idei, Hannoverben március 10. és 16. között megrendezésre kerülő CeBIT kiállításon a Creative standján (23-as csarnok, D33-as stand) kerül bemutatásra. A bejelentés az MP3 lejátszónak az idei CES (Computer Electronics Show) kiállításon, Las Vegasban történő bemutatásának sikerét követi, ahol megnyerte a ˝Best of CES˝ díjat a hordozható audio termékek kategóriájában, ezzel megnyerve a Creative számára egymás után a harmadik ˝Best of CES˝ díjat.


A Zen Micro Photo lenyűgöző, 262.144 színt támogató, 1 colos képátlójú szerves anyagú LED (OLED) képernyőt tartalmaz a merevlemezén tárolt JPEG formátumú képek optimális megjelenítéséért. A felhasználók használhatják a Zen Micro Photo-t arra, hogy MP3 vagy WMA formátumú zene hallgatása mellett kedvenc digitális képeikből készült képsorozatot élvezhessenek. 6GB-os verziójában a Zen Micro Photo akár 7.500 JPEG képet vagy 3.000 zeneszámot tárolhat.

˝Olyan nagy volt az eredeti Zen Micro sikere, hogy nehéz volt azt megismételni ilyen rövid idő alatt˝ – monda Sim Wong Hoo, a Creative elnöke és elnök-vezérigazgatója. ˝Ennek ellenére minden vetélytársunkat legyőztük a Zen Micro Photo bemutatásával, és megnyertük a ˝Best of CES˝ díjat egymás után harmadszor is˝.

˝Tovább emeljük az izgatottság fokát a Zen Micro Photo-val, amely OLED kijelzőt tartalmaz a lenyűgöző képminőség érdekében˝ – teszi hozzá.

Az idei év második negyedévében szállításra ütemezett Zen Micro Photo tíz divatos színben lesz kapható, és az eredeti Zen Micro mikroméretű, stílusos kialakítását örökli.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés