Connect with us

technokrata

OLED-es új Creative Zen Micro MP3 lejátszó a CeBIT-en

Laptop

OLED-es új Creative Zen Micro MP3 lejátszó a CeBIT-en

A Zen Micro család legújabb tagja nagy fényerejű színes OLED kijelzőt tartalmaz, képeket és zenét képes tárolni, megjeleníteni, valamint lejátszani.

A Creative bejelentette, hogy új MP3 lejátszó/fotónézegető terméke, a Zen Micro Photo az európai sajtó számára az idei, Hannoverben március 10. és 16. között megrendezésre kerülő CeBIT kiállításon a Creative standján (23-as csarnok, D33-as stand) kerül bemutatásra. A bejelentés az MP3 lejátszónak az idei CES (Computer Electronics Show) kiállításon, Las Vegasban történő bemutatásának sikerét követi, ahol megnyerte a ˝Best of CES˝ díjat a hordozható audio termékek kategóriájában, ezzel megnyerve a Creative számára egymás után a harmadik ˝Best of CES˝ díjat.


A Zen Micro Photo lenyűgöző, 262.144 színt támogató, 1 colos képátlójú szerves anyagú LED (OLED) képernyőt tartalmaz a merevlemezén tárolt JPEG formátumú képek optimális megjelenítéséért. A felhasználók használhatják a Zen Micro Photo-t arra, hogy MP3 vagy WMA formátumú zene hallgatása mellett kedvenc digitális képeikből készült képsorozatot élvezhessenek. 6GB-os verziójában a Zen Micro Photo akár 7.500 JPEG képet vagy 3.000 zeneszámot tárolhat.

˝Olyan nagy volt az eredeti Zen Micro sikere, hogy nehéz volt azt megismételni ilyen rövid idő alatt˝ – monda Sim Wong Hoo, a Creative elnöke és elnök-vezérigazgatója. ˝Ennek ellenére minden vetélytársunkat legyőztük a Zen Micro Photo bemutatásával, és megnyertük a ˝Best of CES˝ díjat egymás után harmadszor is˝.

˝Tovább emeljük az izgatottság fokát a Zen Micro Photo-val, amely OLED kijelzőt tartalmaz a lenyűgöző képminőség érdekében˝ – teszi hozzá.

Az idei év második negyedévében szállításra ütemezett Zen Micro Photo tíz divatos színben lesz kapható, és az eredeti Zen Micro mikroméretű, stílusos kialakítását örökli.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle