Connect with us

technokrata

Logitech ViewPort AV 100: üzleti videó kommunikációs újdonság

Laptop

Logitech ViewPort AV 100: üzleti videó kommunikációs újdonság

A Logitech ViewPort AV 100 egy kamera, egy mikrofon és egy vezeték nélküli Bluetooth headset kombinációja.

A Logitech bemutatta új Logitech ViewPort AV 100 elnevezésű termékét, a vállalat első olyan perifériáját, ami a videó-kommunikációt eljuttatja a munkahelyi számítógépekhez. A Logitech ViewPort AV 100 a fejlesztőknek és megoldás-szolgáltatóknak olyan sokoldalú, kiváló minőségű audió-videó eszközt kínál, ami egy számítógép alapú videó-kommunikációs megoldás alapköve lehet. Az USB-t használó Logitech ViewPort AV 100 egy csúcskategóriás Logitech videókamera, egy akusztikus visszhang-elnyelővel felszerelt mikrofon és egy Bluetooth vezeték nélküli headset kombinációja egyetlen elegáns dobozban.


A Polycom az egyik legkedveltebb partnerünk, aki a ViewPort AV 100-ra épülő megoldásokat kínál. A Logitech ViewPort AV 100 termékét egyes terjesztőin és kiemelt forgalmazóin keresztül a Polycom PVX szoftveres videó-konferencia megoldásával együtt árulja vállalati ügyfeleinek. A ViewPort/PVX megoldás az asztali számítógépekre is kiterjeszti a Polycom piacvezető, tárgyalókba szánt, csúcsminőségű hang- és videóátviteli rendszerét, mely TV-szerű, másodpercenként 30 képkockányi H.264 tömörítésű videó átvitelt, és közel CD-színvonalú, Polycom Siren 14 (14 kHz-es) kódolású audió teljesítményt nyújt akár kisebb sávszélességű kapcsolatokon is.

A Logitech együtt dolgozik a RADVISION és VCON cégekkel is, hogy további közös ViewPort AV 100 alapú videó-konferencia megoldásokat szolgáltassanak.

A ViewPort AV 100 kifejlesztésénél a könnyű kezelhetőség volt a Logitech első számú célja, ezért az egyszerű és innovatív külsőt kapott. Az elegáns megjelenésű termék előlapján például csak két gomb található: egyikkel elindítható a konferenciát kezelő alkalmazás, a másik pedig a kép és a hang ideiglenes elnémítására szolgál a beszélgetés közben. A vonzó külsejű dobozhoz tartozik egy dokkolóállomás is, ami tárolja és feltölti a tartozék Bluetooth vezeték nélküli headsetet. A Logitech ViewPort AV 100 lehetővé teszi, hogy kihangosított telefonhívás módjára a beépített mikrofont használva beszélgessenek, vagy akár a nagyobb titoktartást és mozgásszabadságot biztosító Bluetooth headset segítségével.

A Logitech ViewPort AV 100 látómezeje 51 fokos, ami tágabb a legtöbb webkameráénál. A hívó kényelmesen hátradőlhet a beszélgetés közben, mert az automatikus arckövető rendszer a közvetített képben mindig középen tartja. A ViewPort AV 100 akár másodpercenként 30 kockányi kiváló minőségű videót közvetít a feldolgozó alkalmazástól és az internet kapcsolat sebességétől függően.

Elérhetőség
A Logitech ViewPort AV 100 eleinte csak megoldás-szolgáltatóknak, kiemelt forgalmazóknak, és rendszerfejlesztőknek lesz hozzáférhető. Később ezeken a rendszerintegrátor csatornákon át üzleti megoldásokként forgalmazzák majd. A Logitech hardverhez két éves, korlátozott gyártói garancia jár. A termék Magyarországon egyenlőre nem kerül forgalmazásba.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle