Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Logitech bemutatta PSP-hez készült védőtokját és audió kiegészítőit

Laptop

A Logitech bemutatta PSP-hez készült védőtokját és audió kiegészítőit

A Logitech a CeBIT kiállításon bemutatta a várva-várt PSP (PlayStation Portable) hordozható szórakoztató rendszerhez készült első kiegészítőit.

A Logitech PlayGear termékek új családja a PSP mellé olyan innovatív megoldásokat ad, melyek a Logitech méltán népszerű tervezőgárdájának leleményességét dícsérik.


A PSP igényesebb felhasználóinak készült az a több funkciót is ellátó elegáns védőtok, ami gyakorlatilag törhetetlen pajzsként óvja a kis gépet, valamint azok a kiváló audió-kiegészítők is, amik a PSP platform minden multimédiás szolgáltatásából a lehető legtöbbet hozzák ki.

Logitech PlayGear védőtok
A sikkes Logitech PlayGear Pocket védőtok gyakorlatilag törheteteln polikarbonát váza megóvja a PSP-t a használat során ért karcolásoktól és ütésektől, úgy, hogy közben a PSP összes funkciója elérhető marad. A sokoldalú védőtok fedele felcsapható, és hátrahajtható, hogy a játékosok PSP-jüket akkor is használhassák, amikor az a tokban van, így állandó védelmet biztosítva kedvencüknek. Felfüggesztése a nyitott fedelet bármilyen szögben meg tudja tartani, ennek köszönhetően használható napellenzőként a szabadban, vagy videónézéshez illetve zenehallgatáshoz háttámlaként az asztalra állítva. A tok könnyű hozzáférést biztosít a 3,5 milliméteres audió csatolóhoz, hogy a játékosok akár a fülhallgatójukat is bedughassák, miközben a PSP végig a tokban marad. A Logitech PlayGear Pocket védőtok az interneten és az üzletek polcain májustól lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára 4.900 forint.

Logitech PlayGear Stealth fülhallgató
A Logitech PlayGear Stealth fülhallgató kiváló hangminőséget garantál, és kényelmesen viselhető akár órákig tartó játék, zenehallgatás vagy filmnézés közben is. A termékhez jár három különböző méretű gumírozott fültámasz – egy kicsi, egy közepes és egy nagy -, így mindenki számára kényelmesen viselhető, biztosan megmarad a fülben, és megfelelő szigetelést biztosít a jó minőségű mélyhangoknak. A fülhallgatóban sztereó neodymium-mágneses hangszórók vannak, amik kompakt méretük ellenére igen nagy hangerőt produkálnak. A Logitech PlayGear Stealth fülhallgató Európában májustól lesz kapható interneten és az üzletek polcain egyaránt. Javasolt fogyasztói ára 4.900 forint.

Logitech PlayGear Amp hordozható hangszórók
A jó megjelenésű Logitech PlayGear Amp hordozható hangszórók erős és telített sztereó hangokat hoznak ki a PSP-ből akár játék, filmnézés vagy zenehallgatás közben is. A készlethez tartozik egy PSP állvány, ami az eszközt megtámasztja az asztalon, ha filmnézés közben nem akarjuk kézben tartani. Összecsukható kivitelének és a tartozék hordtáskának köszönhetően a hangszórókat könnyű elcsomagolni és hordozni. A Logitech PlayGear Amp hordozható hangszóró Európában májustól lesz kapható interneten és az üzletek polcain egyaránt. Javasolt fogyasztói ára 19.900 forint.

Logitech PlayGear Share hangelosztó
A Logitech PlayGear Share hangelosztó megduplázza a PSP 3,5 milliméteres audió csatolóját, így egyidejűleg két fülhallgató vagy hangszóró-szett is ráköthető. Segítségével a barátok együtt élvezhetik a filmeket és a zenéket. A Logitech PlayGear Share hangelosztó májustól lesz kapható interneten és az üzletek polcain egyaránt. Javasolt fogyasztói ára 2.400 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés