Connect with us

technokrata

A Creative színesebbé teszi a zenét

Laptop

A Creative színesebbé teszi a zenét

Egyedi színekben pompázó MP3 léjátszók, hangszórók és kiegészítők a felhasználók ízlésének, vágyainak és életstílusának megfelelően.

A Creative bejelentette, hogy MP3 lejátszók és hangszórórendszerek csoportját mutatja be stlílusos színválasztékban az idei CeBIT-en a Creative standon. Ezek a rendszerek kihangsúlyozzák a cég törekvéseit az életstílus igényeinek figyelembevételére a kiemelkedő hangminőség és technikai újítások mellett.

˝A nagy áttörés a Zen Micro sikere volt˝ – magyarázza Geraldine Lee a Creative európai üzleti menedzsere. ˝Úgy találtuk, hogy a vevőknek tetszett az ötlet, hogy 10 különböző színt választhattak. Nem volt nehéz kiterjeszteni ezt a gondolkodásmódot más termékekre˝.

A CeBIT-en a cég az I-Trigue 3400 és a Vivid hangszórókat, valamint a Zen és MuVo MP3 lejátszókat fogja változatos színekben bemutatni.

A kiterjesztett színskála, amely más Creative termékek esetében is elérhető lesz, a vásárlóközönség vidámság, játékosság iránti vágyát tükrözi a szórakoztató megoldások terén. A piac fekészültsége erre az extra opcióra volt az egyik tényező, amely segítette a Creative-ot abban, hogy 2 millió MP3 lejátszót adjon el 2004 utolsó negyedévében.

˝Ahogy az MP3 folytatja útját a fogyasztói elektronika felé, a felhasználók egyre inkább igénylik a funkciókat, használhatóságot és divatosságot, amelyet a márkás ruhák és kiegészítők terén megszoktak˝ – magyarázza Geraldine. ˝A színesség vidámságot, játékosságot jelent, és szélesebb palettát kínálva vevőinknek további teret biztosítunk életstílusuk, ízlésük kielégítésére˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek