Connect with us

technokrata

1.600 dpi felbontású új Logitech optikai egér játékosoknak

Laptop

1.600 dpi felbontású új Logitech optikai egér játékosoknak

A Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse játékokhoz edzett optikai egere 1.600 dpi felbontást kínál, amely egy kattintással akár 400 dpi-re is csökkenthető.

A PC játékosok egy harci játékban úgy tekintenek az egerükre, mint a győzelem kulcsára. Mostantól nem kell kompromisszumot kötniük a csúcssebesség és optimális pontosság között. A Logitech bemutatta az új Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse egeret, amely mindkét téren nagyszerű teljesítményt nyújt. Az egér a játékos ujjai alá helyezi a gyorsváltás lehetőségét – egy kattintással azonnal változtatható az egér érzékenysége 1.600 dpi és 400 dpi közt. Mindehhez nincs szükség semmiféle szoftverre.


Napjaink számos népszerű számítógépes játékában találhatunk olyan pályákat, ahol az egyik pillanatban villámgyors reflexekre van szükség, a másikban képpontnyi pontosságra. Amikor a játékosnak sebességre van szüksége, az MX optikai motorja az ultra-nagy felbontással és a másodpercenkénti 5,8 megapixelt feldolgozni képes algoritmusával elérheti a 15G-s gyorsulást is. Ugyanakkor egy harci helyzetben nem feltétlenül a nagy felbontás a legfontosabb. A játékos egy gomb megnyomásával átválthat egy alacsonyabb felbontásra a precízebb irányítás érdekében.

A vezetékes Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse a díjnyertes Logitech MX510 Optical Mouse sikereire épít, és még több pontosságot vitt bele, mint amit a Logitech eddigi játékegerei el tudtak érni. Egy csúszás eldöntheti, hogy a játék győzelemmel vagy ˝game over˝-rel zárul, ezért az MX optikai technológia új generációja 16 bites adattovábbítást használ, az eddigi 8 bites helyett. Így válik lehetővé az egér számára akár 8.000 bitnyi információ másodpercenkénti továbbítása. Az eredmény: tökéletes teljesítmény – csúszás és akadozás nélkül. A görgő előtt és mögött elhelyezet két gomb segítségével három előre beállított érték közt állítható az egér érzékenysége: 1.600, 800 és 400 dpi. Ehhez külön szoftverre sincs szükség. Viszont a Logitech SetPoint szoftver legújabb, játék-specifikus változatával a játékos öt előre beállított lépést programozhat be 400 és 1.600 dpi közt. Az egér összesen nyolc gombbal rendelkezik a jobb és baloldali gombot is beleértve, amelyek szintén szabadon programozhatóak a SetPoint szoftver segítségével.

A Logitech MX518 egér külső megjelenésében és funkcionalitásában is tökéletesen illeszkedik a vérbeli játékos minden igényéhez. Az egér szuper-sima talpai egyenletes és hangtalan mozgást biztosítanak, míg a kisujj és hüvelykujj számára kialakított mélyedések kényelmessé teszik a használatát – még a leghosszabb összecsapások alatt is. Az egér felülete letisztult és sima, az űrkorszakot idéző ezüstmetál fénnyel. A felületet több különböző árnyalat tarkítja, és ezzel az egér megjelenése egy kráteres holdbéli táj benyomását kelti.

Ár és elérhetőség
A Logitech MX518 egér Európában áprilistól lesz megvásárolható, 12.500 forintos ajánlott végfelhasználói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle