Connect with us

Kedvező árú Logitech hangfalak digitális zenelejátszókhoz

Laptop

Kedvező árú Logitech hangfalak digitális zenelejátszókhoz

A Logitech kiterjeszti díjnyertes hangfalainak sorát, és belép a mobil zenei piacra a Logitech mm22 hordozható hangfalakkal.

A Logitech bejelentette, hogy egy alternatív lehetőséget kíván biztosítani az iPod és a mobil zene rajongóinak a digitális zene hallgatásához: hadd hallja mindenki! A CeBIT-en a vállalat bemutatta a Logitech mm22 hordozható hangfalakat, amelyek kitűnő hangminőséget biztosítanak elérhető áron.


Ez a rendszer a Logitech első terméke, amellyel kifejezetten az iPod felhasználóit, illetve a gyorsan növekvő mobil zenei piacot célozta meg. Az IDC technológiai piackutató cég előrejelzése szerint 2006-ban több mint 95 millió hordozható tömörített audio lejátszó kerül szállításra, vagyis 70 százalékkal több, mint 2004-ben.

A Logitech mm22 hordozható hangfalak jól illeszkednek a népszerű iPod karcsú formavilágához – de bármely más hordozható lejátszóval vagy notebook PC-vel is kombinálhatók, amelyekhez 3,5 mm-es jack tartozik. Ez az egy darabból álló rendszer szabadságot nyújt a zenerajongóknak, mert akár irodában vannak, akár úton, fejhallgató nélkül is élvezhetik kedvenc zeneszámaikat, sőt a barátaikkal is megoszthatják az élményt.

Logitech, a multimédiás PC hangfalak vezető gyártója, a hordozhatóság, a minőség és az elérhető ár szem előtt tartásával tervezte meg ezt a terméket. A Logitech mm22 hordozható hangfalak kiskereskedelmi ára még egyenlőre nem ismert. A rendszerhez összesen négy neodímiumból készült mini membrán tartozik – kettő mindkét oldalon – amelyek gazdag, telt és lágy hangot biztosítanak, a méretükhöz képest lenyűgöző mélységgel. Ha utazásra kerül sor, a Logitech mm22 hordozható hangfalak, amelyek elemekkel együtt is csak 340 grammot nyomnak, tökéletesen elrendezhetőek egy luxus kivitelű utazótáskában. Ez a táska nem nagyobb egy keménykötésű könyvnél (250x150x50 milliméter).

A Logitech mm22 hordozható rendszerben három testre szabott ˝bölcső˝ található, amelyekbe bármilyen méretű winchester-alapú iPod, vagy bármilyen más hordozható lejátszó elfér. Ezt a hangfal-rendszert bárhol és bármikor lehet használni, mert akár elemmel, akár AC adapterrel működtethető. Az utazótáskában elhelyezhetők a hangfalak, a nemzetközi hálózati adapter (100-240V), illetve a két hangfal-kábel: egy 25 cm-es vezeték, amely összeköti a hangfalakat a hordozható audio lejátszóval, valamint egy 6 méteres kábel, amelynek segítségével notebookokhoz is lehet csatlakoztatni a hangfalakat. Ezeken kívül van hely a táskában egy iPodnak, vagy bármilyen más hasonló méretű lejátszónak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom