Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világújdonság a házimozik piacán: Shuttle házimozi XPC

Laptop

Világújdonság a házimozik piacán: Shuttle házimozi XPC

˝Építsd meg a saját házimozid!˝ – ez a neve annak az új rendszernek, amelyet a közeljövőben mutat be a kis formátumú számítógépek és tartozékaik legnagyobb tervezőjeként és gyártójaként ismert Shuttle.

Az újdonság néhány hónap múlva Magyarországon először a Juventus Team kínálatában lesz elérhető.


A legújabb Shuttle mini XPC-ből egy házimozi szoftverrel, a beépített TV-tuner kártyával, távirányítóval, a sokoldalú előlapi kijelzőjével és a különböző XPC eszközökkel egyedi házimozi rendszer építhető.

˝A vásárló kezébe adja az irányítást˝ – így jellemezte cége új termékét CK Hung, a Shuttle vezérigazgatója. ˝Az SB83G5C ideális kiindulópont mindenkinek, aki saját média center számítógépet kíván építeni˝.

Élő televízióadás vagy később szeretné megtekinteni kedvenc televízió és rádióműsorait? Az XPC MAX, a Shuttle házimozi szoftvere kiváló megoldás a digitális tartalmak kezelésére és tárolására. Lehetővé teszi a digitális hang, videó és kép állományok lejátszását és rendszerezését.

A beépített GMA900-as grafikus magot tartalmazó rendkívül stabil Intel 915G-re alapuló SB83G5C XPC az integráció magas fokát testesíti meg. Az Intel Pentium 4 LGA 775-ös processzorokat és a legújabb x16 PCI Express grafikus kártyákat is támogató XPC példa nélkül álló teljesítményt tesz elérhetővé az átlagfelhasználó számára. A mini-PC tovább bővíthető a beépített Soros ATA Raid vezérlő, Gigabit LAN, FireWire 400 és vezeték nélküli LAN (opcionálisan PN15g vezeték nélküli hálózati modul) segítségével.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés