Connect with us

technokrata

Ingyenes bővítés az Adobe Premiere Pro-hoz

Laptop

Ingyenes bővítés az Adobe Premiere Pro-hoz

Az új szoftverfrissítés valós idejű HDV szerkesztő lehetőségeket biztosít, és a legújabb Sony és JVC HDV kamerákat is támogatja.

Az Adobe egy ingyenesen beszerezhető HDV bővítményt jelentett be a professzionális Adobe Premiere Pro 1.5 videószerkesztő programjához. A HDV beépülő modul az Adobe Premiere Pro IEEE-1394 támogatását bővíti, ezzel a szoftver közvetlenül képes a nagyfelbontású, új generációs kamerák, így például a Sony HDR-Z1 és HDR-FX1 HDV formátumával dolgozni. A videós szakemberek az Adobe Premiere Pro és az új HDV kamerák együttes használatával most már képesek stúdió minőségű, nagyfelbontású videót gyorsan és egyszerűen rögzíteni, szerkeszteni és leadni.

„A HD gyors meghonosodásával átalakul a film, a videózás és a műsorszórás, az új HDV kamerák megjelenésével pedig még inkább tömegessé válik a HD.“ – mondta Steve Saylor, az Adobe digitális videó és audió ágazatának alelnöke. Az Adobe Premiere Pro 1.5 videószerkesztő program önálló termékként, vagy az Adobe After Effects, az Adobe Audition és az Adobe Encore DVD programok legújabb változatát tartalmazó Adobe Video Collection 2.5 részeként szerezhető be. Az Adobe Video Collection 2.5 professzionális változata az Adobe Photoshop CS szoftvert is tartalmazza. Ezek a termékek teljes videó és audió utómunka platformot biztosítanak videó és audió editáláshoz, mozgásgrafikához, vizuális effektezéshez, és DVD műsorkészítéshez.

A szoftver DV, SD, HD és most már HDV formátumban is támogatja a szerkesztést, amivel nagyobb rugalmasságot biztosít a szerkesztőknek. Ezzel az új HDV beépülő modullal az Adobe Premiere Pro a nagyfelbontású videók valós idejű szerkesztését is meg tudja oldani. Az IEEE-1394 (iLink, Firewire) csatlakozó használatával a beépülő modul a HDV formátumú eszközök közvetlen vezérlését és a videó rögzítését úgy biztosítja, hogy más hardverre nincs szükség. Az Adobe Premiere Pro HDV formátumú projektjei nagyfelbontású műsorszóráshoz, filmkópiákhoz, nagyfelbontású Windows Media file-okhoz és kiváló minőségű DVD-k készítéséhez használhatók fel.

Az Adobe Premiere Pro 1.5 regisztrált vásárlói az Adobe Premiere Pro ingyenes HDV beépülő modulját a fejlesztő weboldaláról tölthetik le.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom