Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Wi-Fi termékcsalád a D-Linktől

Laptop

Új Wi-Fi termékcsalád a D-Linktől

A D-Linkegy új, 802.11g szabvány szerinti WiFi termékcsaládot indít egy olyan forradalmian új vezeték nélküli intelligens antenna technológiával, amely átütő teljesítményt biztosít a korábbi antennák energiafelhasználásának nyolcadával a hagyományos 802.11g/b vezeték nélküli hálózatokon.

A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G olyan intelligens antenna technológiákkal növeli a vezeték nélküli hálózatok sebességét, mint például a sugárformázás (beamforming). Ez egy olyan technikai képesség, amellyel közvetlenül a megcélzott kliens irányába küldhető a fókuszált vezeték nélküli jel. A többirányú vezeték nélküli átvitellel szemben, amely rendszerint azonos hatótávolságot biztosít minden irányban, a sugárformázással lehetővé válik a jel közvetlenül a céleszköz felé történő fókuszált továbbítása, és egyben a kitüntetett irányban a hatótávolság növelése.

A túloldalon az optimális vétel ötvözési technológia továbbfejlesztett jelfeldolgozást alkalmaz annak érdekében, hogy a MIMO technológiával szerelt D-Link Super G fejlesztés a lehető legnagyobb együttes jelerősséggel társuljon a maximális adatátvitelhez. A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G megoldások még a nem MIMO képes vezeték nélküli D-Link Xtreme G és AirPlus G termékek teljesítményét is képesek növelni. Ez tovább növeli a MIMO intelligens antenna technológiával szerelt Super G termékek alkalmazásából származó előnyöket.

˝Az olyan nagysebességű vezeték nélküli hálózati megoldások, mint az új MIMO technológiával szerelt D-Link Super G termékek nemcsak irodai környezetben, hanem a digitális otthon elterjedésével a fogyasztók számára is következő generációs sebességet és hatótávolságot biztosít az olyan nagy sávszélesség-igényű alkalmazások egyszerű kezeléséhez, mint a HD jelek vagy az on-line játékok˝ – mondta Kevin Wen, a D-Link európai elnöke.
˝A D-Link továbbfejlesztett, MIMO technológia szerinti intelligens antennával szerelt Super G termékei önálló végződésűek, azaz nemcsak két MIMO eszköz közti maximális adatátvitelre képesek, hanem fennakadás nélküli kommunikálnak minden WiFi 802.11g és 802.11b vezeték nélküli eszközzel miközben optimalizálják a hálózatot a jelek felerősítésével a kompatibilitás sérelme nélkül˝ – folytatta Kevin Wen. ˝A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G villámgyors adatátviteli sebességet, egyedülálló hatótávolságot és teljes kompatibilitást biztosít a 802.11 technológiák között és vegyes márkájú környezetekben˝.

A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G nemcsak a kompatibilitást növeli, hanem a lehető legolcsóbb megoldás is egyben: a számottevően jobb teljesítményt mindent egybe véve olcsóbban biztosítja a fogyasztóknak, mint bármikor korábban. A jelformázással a MIMO technológiával szerelt D-Link Super G termékek a lehető legnagyobb sebességgel biztosítják erős 11g jelek továbbítását a meglévő 11g és 11b eszközökre felülmúlhatatlan teljesítményt és adatátvitelt téve lehetővé.

A D-Link Super G MIMO megoldása a legújabb vezeték nélküli hálózati biztonsági protokollokkal, köztük a WEP titkosítással és a Wi-Fi védett hozzáféréssel (WPA) robosztus védelmet biztosít az továbbított adatok számára. A termékek szintén támogatják a kormányzati szintű AES titkosítást, amely szerves része a legújabb IEEE 802.11i biztonsági szabványnak. A D-Link Super G vezeték nélküli hálózati megoldása két eszközt tartalmaz: az egyik a Super G MIMO DI 624M vezeték nélküli útválasztó 4 portos kapcsolóval, míg a másik a Super G MIMO DWL-G650M vezeték nélküli CardBus adapter.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés