Connect with us

technokrata

Új Wi-Fi termékcsalád a D-Linktől

Laptop

Új Wi-Fi termékcsalád a D-Linktől

A D-Linkegy új, 802.11g szabvány szerinti WiFi termékcsaládot indít egy olyan forradalmian új vezeték nélküli intelligens antenna technológiával, amely átütő teljesítményt biztosít a korábbi antennák energiafelhasználásának nyolcadával a hagyományos 802.11g/b vezeték nélküli hálózatokon.

A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G olyan intelligens antenna technológiákkal növeli a vezeték nélküli hálózatok sebességét, mint például a sugárformázás (beamforming). Ez egy olyan technikai képesség, amellyel közvetlenül a megcélzott kliens irányába küldhető a fókuszált vezeték nélküli jel. A többirányú vezeték nélküli átvitellel szemben, amely rendszerint azonos hatótávolságot biztosít minden irányban, a sugárformázással lehetővé válik a jel közvetlenül a céleszköz felé történő fókuszált továbbítása, és egyben a kitüntetett irányban a hatótávolság növelése.

A túloldalon az optimális vétel ötvözési technológia továbbfejlesztett jelfeldolgozást alkalmaz annak érdekében, hogy a MIMO technológiával szerelt D-Link Super G fejlesztés a lehető legnagyobb együttes jelerősséggel társuljon a maximális adatátvitelhez. A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G megoldások még a nem MIMO képes vezeték nélküli D-Link Xtreme G és AirPlus G termékek teljesítményét is képesek növelni. Ez tovább növeli a MIMO intelligens antenna technológiával szerelt Super G termékek alkalmazásából származó előnyöket.

˝Az olyan nagysebességű vezeték nélküli hálózati megoldások, mint az új MIMO technológiával szerelt D-Link Super G termékek nemcsak irodai környezetben, hanem a digitális otthon elterjedésével a fogyasztók számára is következő generációs sebességet és hatótávolságot biztosít az olyan nagy sávszélesség-igényű alkalmazások egyszerű kezeléséhez, mint a HD jelek vagy az on-line játékok˝ – mondta Kevin Wen, a D-Link európai elnöke.
˝A D-Link továbbfejlesztett, MIMO technológia szerinti intelligens antennával szerelt Super G termékei önálló végződésűek, azaz nemcsak két MIMO eszköz közti maximális adatátvitelre képesek, hanem fennakadás nélküli kommunikálnak minden WiFi 802.11g és 802.11b vezeték nélküli eszközzel miközben optimalizálják a hálózatot a jelek felerősítésével a kompatibilitás sérelme nélkül˝ – folytatta Kevin Wen. ˝A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G villámgyors adatátviteli sebességet, egyedülálló hatótávolságot és teljes kompatibilitást biztosít a 802.11 technológiák között és vegyes márkájú környezetekben˝.

A MIMO technológiával szerelt D-Link Super G nemcsak a kompatibilitást növeli, hanem a lehető legolcsóbb megoldás is egyben: a számottevően jobb teljesítményt mindent egybe véve olcsóbban biztosítja a fogyasztóknak, mint bármikor korábban. A jelformázással a MIMO technológiával szerelt D-Link Super G termékek a lehető legnagyobb sebességgel biztosítják erős 11g jelek továbbítását a meglévő 11g és 11b eszközökre felülmúlhatatlan teljesítményt és adatátvitelt téve lehetővé.

A D-Link Super G MIMO megoldása a legújabb vezeték nélküli hálózati biztonsági protokollokkal, köztük a WEP titkosítással és a Wi-Fi védett hozzáféréssel (WPA) robosztus védelmet biztosít az továbbított adatok számára. A termékek szintén támogatják a kormányzati szintű AES titkosítást, amely szerves része a legújabb IEEE 802.11i biztonsági szabványnak. A D-Link Super G vezeték nélküli hálózati megoldása két eszközt tartalmaz: az egyik a Super G MIMO DI 624M vezeték nélküli útválasztó 4 portos kapcsolóval, míg a másik a Super G MIMO DWL-G650M vezeték nélküli CardBus adapter.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle