Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális Iroda

Laptop

Digitális Iroda

Csendes Balázs, az ADM ügyvezetője bejelentette az ORCHI Digitális Iroda szoftver új, 5.6 verzióját.

A rendszert elsősorban jelentős mennyiségű és állandó terhelés alatti, nagy mennyiségű dokumentum digitalizálására, biztonságos tárolására, gyors visszakeresésére, a velük kapcsolatos munkafolyamatok menedzselésére, statisztikák készítésére, és a menedzsment informálására használók értékelik. Az alkalmazásnak azért sikerült betörni a hazai közép- és nagyvállalatok dokumentum menedzselési piacára, mert – a külföldi nagy rendszerekkel ellentétben – a program folyamatosan, egyszerű állítási procedúrákkal alkalmazkodik a hazai jogszabályokhoz és a cégek speciális elvárásaihoz. Az ADM így nem csak a megrendelő igényeinek megfelelő konfigurálással telepíti a rendszert, hanem a legkorszerűbb követési módszertanok informatikai megfeleltetését is alkalmazza. Az új verzió (ORCHI v5.6) fejlesztésének alapkoncepciója a konfigurálás, implementáció megkönnyítése volt.

„Az élénkülő piaci magatartás miatt érezhető növekvő számú megrendelői igényt egyre rövidülő határidőkkel kell megoldanunk. Eddig az üzleti logika jelentős része scriptben történt, ennek arányát most közel a negyedére csökkentettük, a funkciókat egy magasabb szintű grafikus adminisztrátori felületen tudjuk megadni. Ezzel nem csak a konfigurálás ideje csökkent, hanem a kódolásból adódó problémák jelentős százalékát is ki tudtuk küszöbölni.” – mondta el Csendes Balázs ügyvezető.

Az új verzió fejlesztésekor felhasználták az eddigi rendszertelepítésekkor szerzett tapasztalatokat, így a magas szintű export-import művelettámogatás is bekerült az alkalmazásba. Ezzel a tesztrendszer és az éles rendszer között automatizálttá vált a konfiguráció- és adatátvitel.

Fejlődött a visszakeresési mód is. Az eddigi egytáblás lekérdezés helyett mód nyílt egyszerre tömbből is lekérdezni, köztük akár a rendszertábla adataira is. A visszakeresés könnyítéséhez tartozik a Full Text Search Engine modul is, amivel ezentúl nem csak szavakra vagy toldalékos alakra lehet keresni, hanem lehetőség nyílt szókapcsolat felismerésére is. Mivel a keresés integrálódott a katalógus szerverbe, így átlagosan 32%-os sebességnövekedést teszteltek a több milliós tételszámú adatbázisokon. Az új fejlesztéssel most egy konzisztens, központi rekord és mezőszintű jogosultsági rendszer került kialakításra.

Ma már csak olyan hazai cégek vehetik fel a versenyt a külföldi rendszerekkel, akik a magyarországi szakemberek szellemi tőkéjét maximálisan kiaknázzák, a piaci lehetőségeiket időben felismerik és bátran állnak a legnagyobb kihívások elé is. „A jövőnk is a monitorainkon vannak! Az 5.6-os verzió fejlesztésével párhuzamosan elkezdődött az ORCHI Digitális Iroda rendszer következő (v6.0) családjának rendszerterv-szintű készítése is.” – jelentette be az ADM ügyvezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés