Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes belföldi hívások a TELE2-től

Laptop

Ingyenes belföldi hívások a TELE2-től

Kis karácsony, nagy karácsony, kis telefonszámla.

A TELE2 jóvoltából Magyarországon ismét lehetőség nyílik arra, hogy vezetékes telefonról 24 órán keresztül telefonáljon teljesen ingyenesen. Az ajánlat karácsony és az új év első napjára szól, helyi és belföldi távolsági irányokba egyaránt.

Az ünnepek körül nagy sürgölődés érzékelhető a vezetékes telefóniában. Egymást érik a különböző szolgáltatók ajánlatai, melyek ilyen–olyan formában ingyenes hívás lehetőséget ígérnek előfizetőiknek.

Ebben a versenyben nyújt ismét, 24 órán keresztüli ingyenes hívás lehetőséget a TELE2 legújabb ajánlata, amely másodszor teszi lehetővé Magyarországon, hogy valaki teljesen díjmentesen (kapcsolási díj és percdíj nélkül) telefonáljon bizonyos hívásirányokba. Az ajánlat nyújtotta kedvezménnyel december 25-én, illetve január 1-én, azaz karácsony és az új év első napján 0:00-24:00 között lehet telefonálni a helyi, helyközi I., helyközi II. és belföldi távolsági hívásirányokban a TELE2 hálózatán keresztül.

Az egyébként is átlátható tarifarendszerrel dolgozó TELE2 ezzel a kétszer 24 órás ingyenes ajánlatával szeretné tovább fokozni az ünnepek hangulatát.

Laczkó Tóth Gergely a TELE2 Magyarország ügyvezetője elmondta: „A TELE2 elsődleges célja mindig az, hogy előfizetőink számára a lehető legkedvezőbb percdíjakat biztosítsuk. Nincs ez másképp karácsonykor és újévkor sem, de a különleges ünnepeket természetesen különleges ajánlattal szeretnénk emlékezetessé tenni. Köszönjük előfizetőink bizalmát, és valamennyiüknek boldog és olcsó telefonálásban is gazdag Ünnepeket kívánunk!”

Ahhoz, hogy valaki élni tudjon a TELE2 rendkívüli ajánlatával, mindössze a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsáznia és díjmentesen, legfeljebb két napon belül bekapcsolódhat a TELE2 rendszerébe. A TELE2 szolgáltatását jelenleg a MATÁV és a MONORTEL előfizetői vehetik igénybe.

A TELE2 használói számára nincs aktiválási díj, nincs havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom. A kedvező percdíjakon kívül ezért is választják közel 26 millióan nap mint nap a TELE2-t Európa-szerte.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés