Connect with us

Hirdetés

technokrata

Idén is ingyenes ünnepi telefonálások a UPC és a Monortel előfizetőinek

Laptop

Idén is ingyenes ünnepi telefonálások a UPC és a Monortel előfizetőinek

A UPC-csoport telefonos előfizetőinek idén sem kell a perceket számolgatniuk.

Karácsony és Szilveszter napján az idén is minden telefonos előfizetőjének ingyenes hívásokat és beszélgetéseket biztosít a UPC magyarországi csoportja. A csoporthoz tartozó Monor Telefon Társaság ügyfelei a már évek óta megszokott módon élhetnek ezzel a lehetőséggel, míg a Budapesten a közelmúltban indított kábeles telefonszolgáltatás, a UPC Telefon előfizetőinek a társaság ez évtől szintén lehetővé teszi, hogy december 24-én és 31-én egész nap teljesen ingyenesen telefonáljanak a körzeten belül.

A UPC-csoport telefonos előfizetőinek idén sem kell a perceket számolgatniuk, amikor jókívánságaikat szeretnék elmondani ismerőseiknek, barátaiknak, szeretteiknek. A UPC és a csoporthoz tartozó Monortel ezzel a meglepetéssel szeretné meghittebbé varázsolni az ünnepeket és megköszönni előfizetőinek, hogy megtisztelték bizalmukkal és előfizettek szolgáltatásaira.

A Pest megye délkeleti részén, 43 településen szolgáltató Monor Telefon Társaság hazánkban elsőként vezetett be korlátlan, díjmentes helyi és közeli helyközi hívást lehetővé tevő díjcsomagokat, és már 2001-től kezdve biztosít minden év végén, az ünnepek napján ingyenes beszélgetéseket. Ennek a hagyománynak megfelelően, a Monortel előfizetői idén karácsonykor és szilveszterkor, tehát december 24-én és 31-én is egész nap, az egész 29-es körzeten belül, mind helyben, mind pedig a települések között korlátozás nélkül, teljesen ingyenesen telefonálhatnak. Ezeken a napokon a telefontársaság 0-tól 24 óráig sem kapcsolási, sem percdíjat nem számít fel egyéni előfizetőinek.

A UPC idén elindított kábeles telefonszolgáltatásának előfizetői az évvégi ünnepnapokon ugyancsak kényelmesen, a sietség kényszere és a percek számolgatása nélkül hívhatják körbe ismerőseiket, barátaikat és szeretteiket, kifejezve jókívánságaikat. A UPC Telefonnal ugyanis 24-én és 31-én szintén ingyenesen telefonálhatnak Budapest egész területére, a UPC saját hálózatán kívülre is. A UPC Telefon szolgáltatás egyébként máskor sem számít fel kapcsolási díjakat és a hálózaton belüli hívások egész évben ingyenesek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés