Connect with us

technokrata

Új generációs klienstechnológia a Suntól

Laptop

Új generációs klienstechnológia a Suntól

A Sun Microsystems Sun Ray Server Software 3.0 néven új, széles körű elérést kínáló platformot jelentett be, amely gyors, biztonságos hozzáférést nyújt a vállalati alkalmazásokhoz és adatokhoz a széles sávú kapcsolattal felszerelt otthonokból, fiókirodákból és távoli telephelyekről. A Sun emellett bemutatta Sun Ray 170 nevű megújult, vonzó és ötletes asztali kliensgépét.


Sun Ray Server Software 3.0
A Sun Ray Server Software 3.0 olyan biztonságos, gazdaságos, minimális rendszeradminisztrációt igénylő asztali gépes környezet, amely elsősorban vállalati, kormányzati és technikai, tervezési munkát ellátó felhasználók számára alakítottak ki.

Sun Ray 170
A Sun Ray Ultra-Thin Client 170 a Sun Ray kliensek funkciót kínálja egy elegáns, 17 colos képátlójú lapos kijelzővel kiegészített vékony kliensgépen. A kompakt kivitel különösen előnyös ott, ahol kevés a hely, például a hívóközpontokban. A Sun Ray 170 könnyen telepíthető, és nem igényel külön konfigurálást hiszen csak rá kell csatlakoztatni egy már konfigurált hálózatra. Projektorportja különösen alkalmassá teszi a tárgyalótermekben való használatra, így az előadónak a mobil számítógép helyett elég egy intelligens kártyát magával vinnie.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle