Connect with us

technokrata

GTS-Datanet: 2004 a növekedés és fejlesztés éve

Laptop

GTS-Datanet: 2004 a növekedés és fejlesztés éve

Több mint 10 milliárdos árbevétellel és új ügyfélszolgálati iroda nyitásával zárja az évet a GTS-Datanet.

Eredményes évet tudhat maga mögött 2004-ben a GTS-Datanet, melyet elsősorban a növekedés és a fejlesztések jellemeztek. A vállalat árbevétele a tavalyi évhez képest mintegy 10%-ot növekedett, így idén meghaladta a 10 milliárd forintot. Nőtt az adózás előtti nyereség (EBIDTA), az előfizetők száma, és a vállalat munkatársainak a létszáma is. December elején a Duna Plaza-ba költözött a vállalat személyes ügyfélszolgálati irodája, amely hétvégi nyitva tartással, gyorsabb ügyintézéssel és kedvezményes internetezési lehetőséggel várja az ügyfeleket. A 2003-ban indított Datanet Café hálózat tovább növekedett, és immár országszerte 12 tagot számlál.

Az árbevétel mellett nőtt az adózás előtti nyereség (EBIDTA) is. A GTS-Datanet előfizetőinek száma 65.000-re, a munkatársainak száma pedig 180-ra növekedett. Az év során tovább erősítette hangszolgáltatásait is a vállalat: új szolgáltatások bevezetése mellett (DataPhone PULZUS), új ügyfelekkel is bővült ez a terület. A jövő évben további hangtermékek és hangszolgáltatások bevezetése is várható.

December elején a Duna Plaza-ba költözött a vállalat személyes ügyfélszolgálati irodája, mely még magasabb színvonalon szolgálja ki az immár 65.000-re növekedett ügyfélkört. Gyorsabb ügyintézés, hosszabb hétköznapi illetve hétvégi nyitva tartással várják az ügyfeleket. A személyes ügyfélszolgálatot a háttérből jelentős méretű “back office” szolgálja ki, amely a telefonos tájékoztatást és a háttérben folyó adminisztratív feladatokat látja el. Az ügyfélszolgálathoz 10 multimédiás számítógéppel felszerelt Internet-kávézó is tartozik, ahol kiemelkedően kedvezményes áron, korlátlan sávszélességben férhetnek hozzá a világhálóhoz a felhasználók. A hangulatos környezetben kávé- és sütemény különlegességek teszik még élvezetesebbé az ügyintézést, vagy éppen szörfözést a világhálón.

A Duna Plaza-ban található ügyfélszolgálati irodával 12-re bővült a vállalat országos hálózata. A GTS-Datanet számára fontos, hogy országos lefedettségét regionális ügyfélszolgálatokkal is támogassa. Ezt a feladatot látja el a Datanet Café néven futó országos hálózat, amelyben az ügyfélszolgálati irodákhoz Internet-kávézók kapcsolódnak annak érdekében, hogy az Internettel még nem rendelkezők is kipróbálhassák a jó minőségű, nagy sávszélességű Internet-szolgáltatás előnyeit.

2005-ben a GTS-Datanet arculati váltást hajt végre, amely a vállalat sikeressége érdekében még jobban támogatja a stratégiai célkitűzéseket.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom