Connect with us

technokrata

Oracle megoldások Suse Linuxon

Laptop

Oracle megoldások Suse Linuxon

A Novell és az Oracle bejelentette, hogy az Oracle legújabb adatbázis, cluster, alkalmazásszerver és csoportmunka megoldásai valamint vállalati alkalmazásai már elérhetők és támogatottak a Novell Suse Linux Enterprise Server 9 platformján.

A lépéssel a két vállalat tovább erősítette a Linux területen már régóta fennálló technológiai partnerkapcsolatát. Az Oracle Database 10g, az Oracle Application Server 10g, az Oracle Real Application Clusters, az Oracle Collaboration Suite valamint az Oracle E-Business Suite 11i mind tesztelésre kerültek, és minősítést szereztek a Novell Suse Linux Enterprise Server 9 környezetben történő telepítésre. A Novell és az Oracle az ügyfeleik számára, az Oracle termékek Suse Linux Enterprise Server 9 platformra való telepítéséhez világszintű támogatást és képzést biztosít.

Az Oracle meggyőző eredményeket produkál a Suse Linux Enterprise Server 9 platformon. Az Oracle Database 10g nemrégiben felállította a TPC-C világrekordot a nem clusteres Linux környezetben, bizonyítva ezzel, hogy a Suse Linux alapokon futó Oracle termékek megfelelnek a vállalati környezetek skálázhatósági és teljesítménybeli követelményeinek.

Az Oracle Real Applications Clusters (RAC) a SUSE LINUX környezetben a kulcsfontosságú alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz szükséges skálázhatóságot, teljesítményt és folyamatos rendelkezésre állást kínálja. A csomagolt vagy egyedi alkalmazások több szerveren történő telepítésével a RAC biztosítja, hogy az Oracle 10g a cluster egy szerverének hibája esetén is megállás nélkül futhasson. Ha több erőforrásra van szükség, az ügyfelek egyszerűen további Suse Linux Enterprise Servereket adhatnak a clusterhez. Mindez annak köszönhető, hogy az Oracle a fontos üzleti folytonosságot is biztosítja a Suse Linux Enterprise Server 9 platformon.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle