Connect with us

technokrata

Letölthető a legújabb 3-as Trillian

Laptop

Letölthető a legújabb 3-as Trillian

Az azonnali üzenőprogramok közötti átjárást biztosító kliens legfrissebb változata már kipróbálható.

Ismeretes, hogy az azonnali üzenőszoftverek (instant messenger – IM) terén igen erős konkurenciaharc bontakozott ki az elmúlt pár évben. A nagy riválisok többnyire kitiltották a többieket saját felhasználóik elérésétől, ugyanakkor a konkurens cégek szolgáltatásait igénybe vevő ügyfeleket megpróbálták elérhetővé tenni saját klienseik számára. Ez utóbbi folyamatban talán a Trillian vette ki legjobban a részét: a Cerulean Studios által fejlesztett IM arról (volt) híres, hogy szinte bármelyik másik, hasonló szoftverrel képes volt kommunikálni.

Nos, a Trillian fejlesztése újabb fázisba lépett: a 3.0-s változat első nyilvános alfája a hónap elején jelent meg, s bárki kipróbálhatja, milyen az, amikor nem kell 3-4 messengert elindítani, hogy minden barátunkkal, ismerősünkkel kapcsolatba kerülhessünk. A szoftverrel hozzá lehet jutni a legfrissebb (angol) hírekhez is, illetve számos plugin teheti testreszabottá működését.

Nemrég kiadták az apróbb hibajavításokon átesett legfrissebb buildet (957) is. Lássuk, miben változott az új változat:
– a kapcsolatlista füles kezelői felületének javítása
– felfrissített eszköztár
– kibővített nyelvi csomagok stb.

A Windows alatt működő, 9 és fél MB-os mérettel bíró szoftver letölthető a Terminal Download adatbázisából (is).Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák