Connect with us

technokrata

Megújult a Nero!

Laptop

Megújult a Nero!

Már bárki kipróbálhatja a médiaíró alkalmazás legfrissebb változatát.

A Nero-t bizonyára senkinek sem kell bemutatni: a CD- és DVD-írás terén etalonnak számító alkalmazás hatos változata már több mint egy éve van jelen a piacon. A kezdeti gyerekbetegségek kinövésével lassan méltóvá vált a korábbi, nagysikerű 5-ös verzióhoz. A 6-os Nero sikerét az is jelzi, hogy az egyes változatokat a Terminal olvasói közül is sokkal többen töltötték le, mint az ötös széria különböző variánsait. A fejlesztők nemrég egy újabb frissítéssel hálálták meg a szoftvert használók érdeklődését.

A nemrégiben kiadott 6.6-os szoftvercsomag több tekintetben bővülést hozott. Legfontosabb újítása, hogy támogatja a rövid kivezetéseket (short lead out), ami két szempontból is előnyös. Egyrészt akár 80 másodpercnyi írásidő is megspórolható az alkalmazásával, másrészt akár 12 MB-tal több tárhely maradhat a lementendő adatok számára. Megújult a Nero Vision Express is, melyet a fejlesztők teljesen átnéztek, ennek eredménye a 3-as változat integrálása a csomagba. A korábbi verziókban megjelent funkciók (Windows XP SP2 és DVD túlírás támogatása) természetesen a mostaniból sem maradtak ki.

A múlthéten egy még frissebb, a 6.6.0.3-as verzió vált elérhetővé, melyben kiszűrtek néhány kalóz-sorozatszámot. A változat újdonságai (a teljesség igénye nélkül):
– megváltozott lemezinformáció dialógusablak
– új hibaüzenet, ha egy felírandó file hiányzik az összeállításból
– a német Windows XP SP2 teljeskörű támogatása
– ASF/WMV/DV/MOV/TIFF formátumok támogatása (S)VCD írása esetén
– USB-s felvevők jobb támogatottsága
– már nem lehet MP3 állományokat hozzáadni egy audió CD összeállításához stb.

A kétrétegű DVD-ket is kezelni képes szoftvercsomag minimális gépigénye egy 300 MHz-es Pentium II-es és 64 MB-nyi operatív tár, de ha minden funkcióját ki akarjuk maradéktalanul használni, akkor már egy 1,6 GHz-es processzorra és legalább 128 MB-nyi memóriára lesz szükségünk. A szoftvercsomag demo változata letölthető a Terminal Download szerveréről is; a programcsomag részletes ismertetése pedig a Kapcsolódó cikkek alatt található linken tekinthető meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle