Connect with us

technokrata

Módosít a Matáv

Laptop

Módosít a Matáv

Tájékoztató a Matáv Rt. telefonszolgáltatásának igénybevételére vonatkozó Általános szerződési feltételek (ÁSZF) módosulásáról.

A Matáv Rt. 2004. december 1-jei, december 10-ei, illetve 2005. január 1-jei hatállyal módosítja a telefonszolgáltatásra vonatkozó Általános szerződési feltételeit (ÁSZF).

2004. december 1-jétől hatályos változások:

  1.) A Matáv Rt. 2004. december 1-jétől megszünteti a 1515 Matáv előhívó díjcsomag (CBC) havidíját (számlavezetési díj), az ajánlat egyéb feltételeiben változatlan marad (Függelék V. fejezet 2.8.1.2.).

  2.) Bevezetésre kerül az üzleti ügyfeleknek ajánlott V8 vállalkozói díjcsomag. A V8 vállalkozói díjcsomag havidíja a hozzáférés havidíját is magába foglalja, külön havidíja nincs. A díjcsomagban nincs kapcsolási díj helyi, helyközi I., helyközi II., távolsági, mobil- és nemzetközi hívásirányok hívása esetén. Más hívásirányoknál továbbra is kiszámlázásra kerül a kapcsolási díj (Függelék V. fejezet 2.2.6.).

  3.) Változott a Lakossági ügyfélszolgálat e-mail címe, az új cím:1212@matav.hu. Az üzleti ügyfelek részére rendelkezésre álló Üzleti ügyfélszolgálat elérhetőségei a következők:

  • telefonszám: 1235 (díjmentesen hívható munkanapokon, 6 órától 22 óráig)

  • e-mail cím: 1235@matav.hu
  • postacím: 9401 Sopron, Pf. 450
  • telefaxszám: 06 80 43 00 43
   (Függelék II. fejezet)

2004. december 10-étől hatályos változások:

  1.) Bázis Plusz díjcsomag bevezetése (Függelék V. fejezet 2.1.5.1.)
  A Matáv Rt. új lakossági díjcsomagot vezet be Bázis Plusz díjcsomag néven, melyet csak egyéni előfizetők vehetnek igénybe. A díjcsomag paraméterei megegyeznek a Bázis díjcsomag paramétereivel, és ezen túlmenően a díjcsomag tartalmazza a Szabadnap kedvezményt. Az új díjcsomag kipróbálására valamennyi lakossági Bázis díjcsomaggal rendelkező lakossági előfizetőknek lehetősége nyílik, mivel a szolgáltató automatikusan biztosítja az új szolgáltatást minden lakossági Bázis díjcsomagot igénybe vevő ügyfelének. Aki nem óhajtja igénybe venni a Bázis Plusz díjcsomagot, az ügyfélszolgálatnál tett bejelentésére a szolgáltató visszaállítja a Bázis díjcsomagot.

  2.) Szabadnap kedvezmény (Függelék V. fejezet 2.3.9.)
  A szolgáltató új lakossági kedvezményt vezet be Szabadnap kedvezmény néven. A Szabadnap kedvezményt a szolgáltató a Csevegő, Sokatmondó, Bázis Plusz, Turbó ISDN, ADSL Komplex és az egyéni előfizetők által igénybe vett Ritmus díjcsomagokkal, valamint analóg vagy ISDN-hozzáféréssel rendelkező egyéni előfizetők számára automatikusan biztosítja. A kedvezmény keretében a helyi és helyközi I. irányú, Matáv-hálózaton belüli hívások péntek 18 órától szombat 7 óráig ingyenesek. A kedvezménynek a díjcsomag havidíján felül külön díja nincs.

  A kedvezmény nem vonatkozik:

  • nem helyi/helyközi I. hívásokra,

  • nem beszédcélú hívásokra,
  • a helyi 7 jegyű Internet-behívószámokra irányuló hívásokra,
  • nem földrajzi (például 06 51/91, Kék/Zöld számok) számokra irányuló hívásokra,
  • a Sokatmondó, Ritmus és Hazaszámláló hívókártyával, valamint a Barangoló kártyával és Rubin bevásárlókártyával bonyolított hívásokra,
  • vezetékes SMS küldésére,
  • a VoIP-szolgáltatókon keresztül bonyolított forgalomra.
  • A kedvezmény a Matáv egyetemes szolgáltatási területén az Invitel hálózatába irányuló hívásokra nem vonatkozik, a Matáv nem egyetemes szolgáltatási területén pedig kizárólag a Matáv hálózatába irányuló hívások esetében biztosított.

2005. január 1-jétől hatályos változások:

  1.) 2005. január 1-jétől az ADSL Komplex Plusz csomag megrendelésére nincs lehetőség, értékesítése megszűnik (Törzsrész II. fejezet 7.2., Függelék V. fejezet 2.9.2.).

  2.) Módosulnak a Belföldi Tudakozódás, Nemzetközi Tudakozódás, Tudakozó Gyorshívás, Tudakozó Plusz szolgáltatások (Függelék V. fejezet 2.5.6.4.) díjai, valamint változik a belföldi kézi kapcsolás és a nemzetközi kézi kapcsolás pótdíja (Függelék V. fejezet 1.4.).

  3.) Módosulnak a készülékbérleti díjak (Függelék V. fejezet 2.4.2.).

  4.) A Péntek 13 kiegészítő díjcsomagba és a Sokatmondó díjcsomagba beépítésre került, hogy az ezen díjcsomagok keretében igénybe vehető kedvezmény a Matáv Rt. egyetemes szolgáltatási területén az Invitel Rt. hálózatába irányuló hívásokra nem vonatkozik, a Matáv Rt. nem egyetemes szolgáltatási területén pedig kizárólag a Matáv Rt. hálózatába irányuló hívások esetében biztosított (Függelék V. fejezet 2.1.3. és 2.1.4.).

  5.) Havidíj-módosítás
  2005. január 1-jétől a Csevegő, Sokatmondó, Bázis, Bázis Plusz és egyéni előfizető által igénybe vett Ritmus díjcsomagokban az analóg fővonal, GSM-RLL, ikervonal és PAM/CK vonalak havi előfizetési díjai bruttó 180 Ft-tal emelkednek (Függelék V. fejezet 2.1.2., 2.1.4., 2.1.5.).

  6. A Csevegő, Sokatmondó, Bázis Plusz, Turbó ISDN, ADSL Komplex és egyéni előfizető által igénybe vett Ritmus díjcsomaggal, valamint analóg vagy ISDN-hozzáféréssel rendelkező egyéni előfizetők a Szabadnap kedvezményt a hét bármelyik hétköznapján (18 órától másnap 7 óráig) díjmentesen igénybe vehetik, amennyiben az ügyfélszolgálaton jelzik igényüket. A Péntek 13 kiegészítő díjcsomag továbbra is megmarad változatlan formában, s azon csomagok mellé rendelhető, melyekben nem biztosítja a szolgáltató a Szabadnap kedvezményt, illetve a 2005. január 1-jétől hétfő, vagy kedd, vagy szerda, vagy csütörtök napot választó, Szabadnap kedvezményben részesülő előfizetők számára is megrendelhető (Függelék V. fejezet 2.1.3.).

  7. A Csevegő, Sokatmondó, Bázis Plusz, ADSL Komplex és egyéni előfizető által igénybe vett Ritmus díjcsomaggal, valamint analóg hozzáféréssel rendelkező egyéni előfizetők a Hívószámkijelzés, Hívásvárakoztatás, Hívásátirányítás feltétel nélkül, Hívásátirányítás nem felel esetén szolgáltatásokat (külön-külön is) díjmentesen vehetik igénybe, amennyiben az ügyfélszolgálaton jelzik igényüket, és a műszaki feltételek adottak.

  Az Összhang csomag változatlan tartalommal továbbra is igénybe vehető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák