Connect with us

Hirdetés

technokrata

Védett DVD-k másolása

Laptop

Védett DVD-k másolása

Letölthető a legújabb DVD Region+CSS Free szoftver.

A CSS (Content Scrambling System) illetve az RPC2 (Region Code Protected) védelem a DVD-n azt a célt hivatott szolgálni, hogy illegálisan ne lehessen lejátszani a korongon levő tartalmat. De mi van akkor, ha a legális módon beszerzett lemez nem hajlandó életre kelni a meghajtónkban? Nos, ez esetben alkalmazhatunk egy olyan szoftvert, mely a fenti védelmeket képes kiiktatni – ilyen például a DVD Region+CSS Free nevű alkalmazás (de hasonló funkciókat valósít meg az AnyDVD is).

Használatával nemcsak megtekintési célból férhetünk hozzá az adott lemez tartalmához, hanem akár biztonsági másolatot is készíthetünk róla, így kerülvén el azt a kellemetlen helyzetet, amikor a média elöregedése miatt elérhetetlenné válik a korábban megvásárolt film vagy szoftver. A DVD Region+CSS Free anélkül teszi lehetővé a fentieket a felhasználónak, hogy ahhoz frissíteni kellene a DVD-meghajtó firmware-ét. Még akkor is alkalmazható, ha a meghajtó régiókódját többször már nem lehet átállítani. Külön előny, hogy a szoftver a háttérben futva nem is jelenik meg a felhasználó előtt, feladatát pedig on the fly üzemmódban látja el.

A program által kiiktatható védelmek

– régiókódok (RC, RCE, RPC2)
– kódolás (CSS)
– analóg másolásvédelem (Macrovision)
– felhasználói műveletek megakadályozása (UOP), aminek kiiktatásával meg lehet egy korongot nézni például az FBI-figyelmeztetés nélkül is
– automatikus szoftverfuttatás (mint amilyen például a PCFriendly)
– Remove Structure Protection (lásd az újdonságoknál)

Az 5.60-as változat újdonságai

– korrektül kezeli az úgynevezett „Remove Structure Protection” védelmet (ilyet alkalmaz például a Sony ARccOS fejlesztése révén)
– kijavították azt a problémát, mely számos játéknál (többek között a Doom 3-nál) is összeomlást idézett elő, az „Audio CD Free”-re való hivatkozás miatt
– a korábbi változathoz képest több nyelvet támogat a szoftver

Nem magáncélú másolásra ne használjuk a szoftvert, az ugyanis törvénysértő!



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés