Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Erzsébetvárosi Önkormányzat nyerte el a Cisco Navigátor vándordíjat

Laptop

Az Erzsébetvárosi Önkormányzat nyerte el a Cisco Navigátor vándordíjat

Elektronikus kerület Cisco IP telefóniával.

A Cisco Systems a 2002. novemberében alapított Navigátor vándordíjjal azoknak az ügyfeleknek a tevékenységét ismeri el, amelyek az innovációban rejlő lehetőségeket egyesítik a hatékonysági és gazdaságossági szempontokkal. A Raiffeisen Bank, a KSH, az OTP Bank és a MOL után a hetedik Cisco Expo alkalmával tartott díjátadáson az Erzsébetvárosi Önkormányzat vehette át az elismerést az új székházban megvalósított IP telefónia fejlesztésért. A projekt-tervezést, implementációt és a rendszerintegrációs tevékenységet az LNX Hálózatintegrációs Rt., a Cisco Systems Gold minősítésű partnere végezte.

A Cisco által kínált technológiai megoldás egyik legfőbb előnye, hogy a végponttól végpontig terjedő IP-alapú infrastruktúra telepítésével nincs szükség külön hang- és adathálózat kiépítésére, hiszen a hangkommunikáció is az IP alapú hálózaton történik. Az egységes, konvergens hálózat az üzemeltetési és karbantartási költségek terén jelentős megtakarítást eredményez.

„Az Internet ideális terepet biztosít a lakossággal folytatott kommunikációhoz és ügyintézéshez, gazdaságos és sokoldalú lehetőségeket kínálva a kormányzati és önkormányzati intézmények számára. Örömömre szolgál, hogy a Navigátor Díj esetében első alkalommal egy önkormányzat innovatív kezdeményezését ismerhettük el, ahol az IP telefóniát a hatékonyabb ügyintézés és takarékosabb működés szolgálatába állították.” – mondta Budafoki Róbert, a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az új irodaházba a kerületi önkormányzat mintegy 130 munkatársa költözik. Ők az IP telefónia nyújtotta értéknövelt szolgáltatások mellett élvezhetik a 100 Mbps sebességű helyi hálózat előnyeit is. Az erzsébetvárosi önkormányzat jelenlegi és új székházát VoIP hálózat köti össze, így a telefonhívások a belső hálózaton bonyolíthatók le. Az irodákban telepítésre kerülő IP telefonok „extension mobility” funkciójának köszönhetően az önkormányzat munkatársai – jelszavuk megadásával – bármely készülékről bejelentkezhetnek a hálózatba, és azt saját mellékükként használhatják, beleértve saját beállításaikat is.

A további fejlesztések részeként az Önkormányzat – az elektronikus kerület program keretében – tervezi egy IP alapú telefonos ügyfélszolgálati központ létrehozását, amelyhez a most kiépítésre kerülő IP telefónia rendszer kínálja az alapot. A Cisco IP telefónia lehetőséget teremt a későbbi intelligens ügyfélkapcsolati megoldások, a valós idejű web-együttműködés, valamint az email-es alkalmazások hatékony használatára. Segítségével az ügyfélszolgálati munkatársak azonnali választ adhatnak az ügyfelek érdeklődésére, a bonyolultabb kérdéseket pedig egyszerűen továbbíthatják az illetékesekhez.

„Számunkra megtiszteltetés és büszkeség, hogy mi kaphattuk meg elsőként az Önkormányzatok közül ezt az elismerést, melyet természetesen nem személyemben vettem át, hanem az egész hivatal nevében. További munkámmal, munkánkkal is szeretnék, szeretnénk méltóak lenni erre a kitüntetésre.”– mondta Hunvald György, Erzsébetváros polgármestere.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy immár második alkalommal nyeri el egy LNX által megvalósított projekt a Navigátor díjat. Ez egy számunkra rendkívül fontos elismerése az innovatív technológiák iránti következetes elkötelezettségünknek. Bízunk benne, hogy Erzsébetváros pozitív példája további beruházásokat generál az önkormányzati szektorban.” – mondta Kászonyi Péter, az LNX Hálózatintegrációs Rt. ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés