Connect with us

technokrata

TELE2: Kisvállalkozás. Kis telefonszámla. Nagy üzlet.

Laptop

TELE2: Kisvállalkozás. Kis telefonszámla. Nagy üzlet.

Üzleti csomagot hoz a tele2 mikulása

Üzleti csomaggal bővíti szolgáltatási körét a TELE2. A hagyományosan lakossági piacon terjeszkedő TELE2 mától kisvállalkozásoknak is megoldást kínál, hogy jelentősen csökkenthessék telefonos kiadásaikat.

Az átlátható tarifarendszerrel dolgozó TELE2 mától kedvezményes üzleti csomagot is kínál. Az üzleti csomag percdíjaival elsősorban a kis irodák számára kínálnak vonzó megtakarítási lehetőséget. A kisvállalati csomagot díjtalanul vehetik igénybe a cégek. Kapcsolásonként mindössze 2 Ft-ot számláz a TELE2. A helyi hívás percdíja egész nap 8 Ft. A helyközi II. és belföldi távolsági hívások percdíja csúcsidőben és csúcsidőn kívül egyaránt 15 Ft, míg a mobil irányú hívás függetlenül a napszaktól és a hívott szolgáltatótól 65 Ft /percbe kerül.

Laczkó Tóth Gergely a Tele2 Magyarország vezetője elmondta: „A nagy üzleti szolgáltatók kevéssé figyelnek a 20 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásokra, illetve azokra a lakás irodában dolgozó Bt.-kre, Kft.-kre ahol csak 3-4-en vannak. Más országokban szerzett tapasztalataink alapján tudjuk, hogy ezen vállalkozásoknak hasonló igényeik vannak mint a lakossági felhasználóknak, így számukra is tudunk kedvező percdíjakat kínálni. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nálunk nincsen egyedi elbírálás vagy speciális külön ajánlat, ezzel szemben egy egyszerűen átlátható csomag van, amivel könnyen tervezhet az adott vállalkozás.”

A szolgáltatás megrendeléséhez az új ügyfeleknek mindössze a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsázniuk és díjmentesen bekapcsolódhatnak a TELE2 rendszerébe. A TELE2 használói számára nincs aktiválási díj, nincs havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom. A kedvező percdíjakon kívül ezért is választják a kisvállalkozások nap mint nap a TELE2-t Európa-szerte.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák