Connect with us

TELE2: Kisvállalkozás. Kis telefonszámla. Nagy üzlet.

Laptop

TELE2: Kisvállalkozás. Kis telefonszámla. Nagy üzlet.

Üzleti csomagot hoz a tele2 mikulása

Üzleti csomaggal bővíti szolgáltatási körét a TELE2. A hagyományosan lakossági piacon terjeszkedő TELE2 mától kisvállalkozásoknak is megoldást kínál, hogy jelentősen csökkenthessék telefonos kiadásaikat.

Az átlátható tarifarendszerrel dolgozó TELE2 mától kedvezményes üzleti csomagot is kínál. Az üzleti csomag percdíjaival elsősorban a kis irodák számára kínálnak vonzó megtakarítási lehetőséget. A kisvállalati csomagot díjtalanul vehetik igénybe a cégek. Kapcsolásonként mindössze 2 Ft-ot számláz a TELE2. A helyi hívás percdíja egész nap 8 Ft. A helyközi II. és belföldi távolsági hívások percdíja csúcsidőben és csúcsidőn kívül egyaránt 15 Ft, míg a mobil irányú hívás függetlenül a napszaktól és a hívott szolgáltatótól 65 Ft /percbe kerül.

Laczkó Tóth Gergely a Tele2 Magyarország vezetője elmondta: „A nagy üzleti szolgáltatók kevéssé figyelnek a 20 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásokra, illetve azokra a lakás irodában dolgozó Bt.-kre, Kft.-kre ahol csak 3-4-en vannak. Más országokban szerzett tapasztalataink alapján tudjuk, hogy ezen vállalkozásoknak hasonló igényeik vannak mint a lakossági felhasználóknak, így számukra is tudunk kedvező percdíjakat kínálni. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nálunk nincsen egyedi elbírálás vagy speciális külön ajánlat, ezzel szemben egy egyszerűen átlátható csomag van, amivel könnyen tervezhet az adott vállalkozás.”

A szolgáltatás megrendeléséhez az új ügyfeleknek mindössze a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsázniuk és díjmentesen bekapcsolódhatnak a TELE2 rendszerébe. A TELE2 használói számára nincs aktiválási díj, nincs havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom. A kedvező percdíjakon kívül ezért is választják a kisvállalkozások nap mint nap a TELE2-t Európa-szerte.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő