Connect with us

Microsoft Navision-t oktatnak a Budapesti Corvinus Egyetemen!

Laptop

Microsoft Navision-t oktatnak a Budapesti Corvinus Egyetemen!

A Budapesti Corvinus Egyetem (volt BKÁE) 2004. szeptemberében elindította a Microsoft Business Solutions – Navision integrált vállalatirányítás rendszer tantervi oktatását.

A Microsoft Navision oktatására az „Információ-rendszerek a szervezetekben” nevű tantárgy keretében kerül sor az egyetem ötödéves hallgatói számára.

A féléves tárgy oktatása két jól elkülöníthető részből áll: az első negyedévben a hallgatók elméleti alapozást kapnak az egyetem szakoktatóitól, majd a félév második felében kerül sor a Microsoft Navision gyakorlati megismerésére. A gyakorlati jellegű oktatást a Microsoft megoldásszállító partnere, az Ecobit Informatikai Kft. tartja, és a vállalat szakemberei végzik a diákok vizsgáztatását is. A hallgatók a képzés során konkrét példákon keresztül és mintafeladatok önálló megoldásával ismerhetik meg a Microsoft Navision működését és funkcióit.

Az oktatás célja, hogy a gazdasági élet leendő vezetőit már most megismertesse a később esetlegesen felmerülő üzleti problémákkal és azok megoldásával; olyan eszközt adjon kezükbe, melynek segítségével lehetővé válik a vállalati termelékenység növelése, és a személyre szabott, költséghatékony módszerek kidolgozása. A képzés során a diákok megismerik a vállalatirányítási rendszerek felépítését, sajátosságait, illetve a Microsoft Navision rendszer funkcionalitását, és szerepét az erőforrás menedzsment (pénzügy, számvitel, emberi erőforrások), ellátási lánc menedzsment, ügyfélkapcsolat-kezelés és eBusiness területén.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom