Connect with us

Epson PLQ-20 mátrixnyomtató: cél a bankszektor

Laptop

Epson PLQ-20 mátrixnyomtató: cél a bankszektor

Az új Epson PLQ-20 nyomtató elsősorban a közigazgatási intézmények, a bankok és a takarékszövetkezetek számára készült.

A 24 tűs mátrixnyomtatóval kiválóan lehet vastag papírra, például útlevélre és takarékbetét-könyvre nyomtatni. Egyszerre akár 1 eredetit és 6 másodpéldányt is lehet nyomtatni. A szalag hosszú élettartama (5 millió karakter) és a 480 cps (karakter/másodperc) nyomtatási sebesség kivételes hatékonyságot biztosít. Sőt a beépített automatikus papírvastagság-állításnak és papírigazításnak köszönhetően zökkenőmentesen, várakozás nélkül lehet nyomtatni. A nyomtató Epson PLQ-20M jelű változata mágnescsíkok olvasására és írására alkalmas egységet is tartalmaz. Az Epson sokéves tapasztalatára épülő strapabíró, rugalmas Epson PLQ-20 és Epson PLQ-20M nyomtató 2004 novemberétől kapható; áruk 315.000, illetve 409.500 forint (áfával).

Gyorsaság, rugalmasság és tartósság
Az Epson PLQ-20 gyorsaságával kitűnik a hasonló nyomtatók közül. Emellett nagyon egyszerűen használható: a hihetetlenül tartós, 5 millió karakter kinyomtatására képes szalagot még a tapasztalatlanabbak is könnyedén kicserélhetik. Sőt, az Epson PLQ-20 nyomtatófejében lévő 24 tűvel az 1 eredeti mellett akár 6 másodpéldányt is lehet nyomtatni. A nyomtató képes akár 2,6 milliméter vastagságú takarékbetét-könyvekre is nyomtatni. További előny, hogy az Epson PLQ-20 automatikus papírvastagság-állító funkcióval is rendelkezik, amely az automatikus papírigazítással együtt bármilyen papír esetén lehetővé teszi a papír optimális behúzását és nyomtatását. Ez különösen fontos a hivatalos dokumentumok, például a vízumok esetében. Karsten Jahn, az Epson Deutschland marketingigazgatója a következőt mondta: ˝Az automatikus papírigazítás és a papírvastagság felismerése két fontos technológia a mátrixnyomtatókat használó szervezetek számára. A közigazgatásban használt takarékbetét-könyvek, útlevelek és formanyomtatványok különböző típusúak. Azonban elengedhetetlen, hogy a nyomtatót hozzá lehessen igazítani a különféle méretű és vastagságú papírokhoz˝.

Bárhol elhelyezhető
Kis méretének köszönhetően az Epson PLQ-20 bárhol elhelyezhető. A külön megvásárolható helykímélő készlet segítségével a nyomtató különösen szűk helyeken is üzembe helyezhető. A helykímélő készlet tartalmaz egy felső papírtálcát a formanyomtatványok és más dokumentumok tárolására, valamint egy a nyomtató hátuljához csatlakoztatható helytakarékos papírvezetőt, melynek révén a kinyomtatott lapok elöl jönnek ki a nyomtatóból. Így a mátrixnyomtató közvetlenül a fal mellé helyezett keskeny asztalon is használható.


Az Epson PLQ-20 jelű standard kivitel mellett a mátrixnyomtató az Epson PLQ-20M jelű változatban is kapható. Az Epson PLQ-20M képes mágnescsíkok olvasására és írására is, ami tovább szélesíti a nyomtató felhasználási területét. A párhuzamos, soros és USB interfésznek köszönhetően mindkét nyomtató egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez. Továbbá az ESC/P2, IBM és PR2 emuláció révén az Epson PLQ-20 és az Epson PLQ-20M a különféle munkakörnyezetek nagyon megbízható összetevőit jelentik.

Az LQ a Letter Quality (levélminőségű) kifejezést és az Epson 24 tűs mátrixnyomtatókat jelöli. A P betű a passbook (takarékbetét-könyv) szóból származik; arra utal, hogy a nyomtatóval vastag papírra, például útlevélre és takarékbetét-könyvre is lehet nyomtatni.

Fő jellemzők:
-24 tűs nyomtató dokumentumok és takarékbetét-könyvek nyomtatására
-480 cps sebességű nyomtatás 10 cpi mellett
-1 eredeti és maximum 6 másodpéldány nyomtatása
-Automatikus papírigazítás
-Maximum 2,6 milliméter vastagságú papír
-Automatikus papírvastagság-állítás
-Olivetti PR2, Epson ESC/P és IBM PPDS emuláció
-5 millió karakter kinyomtatására képes, hosszú élettartamú szalag
-Rugalmas csatlakoztatás párhuzamos, soros és USB interfész segítségével
-Opcionális vezeték nélküli és kábeles hálózati interfész
-Opcionális helykímélő készlet, amely felső papírtálcát és hátsó adagolót tartalmaz
-Epson PLQ-20M: mágnescsík olvasása és írása
-Epson PLQ-20: Ajánlott végfelhasználói ár: 315.000 Ft (áfával)
-Epson PLQ-20M: Ajánlott végfelhasználói ár: 409.500 Ft (áfával)
-2004 novemberétől kapható

Ügyfélbarát garanciális szolgáltatások
Az Epson egy év szervizben érvényesíthető jótállást biztosít, amely külön díj ellenében három év szervizben érvényesíthető vagy helyszíni jótállássá alakítható.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom