Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft Magyarország a hazai informatikus társadalomért

Laptop

A Microsoft Magyarország a hazai informatikus társadalomért

Az informatikai ipar a gazdaság fő hajtóereje. A Microsoft Magyarország mindent megtesz annak érdekében, hogy a hazai informatikusok számára biztosítsa a szakmai fejlődésükhöz szükséges hátteret.

Az International Data Corp. (IDC) legfrissebb elemzése szerint az információtechnológia a gazdaság egyik fő hajtóereje Európa, a Közel-Kelet és Afrika országaiban, és várhatóan a jövőben is az lesz. A tanulmány kimutatja, hogy hazánkban jelenleg kb. 36 000 ember dolgozik a Microsoft tevékenységéhez kapcsolódóan, ami azt jelenti, hogy az informatikai iparban dolgozóknak megközelítőleg a fele foglalkozik szoftverek belső vagy külső célra történő előállításával, terjesztésével vagy támogatásával.

A Microsoft Magyarország felvállalta a hazai informatikusok szakmai támogatását. A magyar leányvállalat egyik kiemelt célja ezen szakemberek munkájának a lehető legnagyobb mértékű elősegítése, számukra a megfelelő szakmai, és információs háttér biztosítása. E célkitűzésnek köszönhető, hogy az elmúlt évek során a Microsoft részvételével és támogatásával számos olyan fórum alakult, ahol az informatikai szakemberek összegyűjthetik a számukra fontos információkat, megvitathatják problémáikat, feltehetik kérdéseiket, vagy éppen letölthetik a számukra fontos frissítéseket, kiegészítőket. Ezek a fórumok az informatikai iparág fejlődésével egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés