Connect with us

Újabb lépés a BEA-forráskódok megnyitásában

Laptop

Újabb lépés a BEA-forráskódok megnyitásában

A BEA bővítette az Apache Beehive számára elérhető platform-támogatást, valamint újabb kiadású kódokat, illetve eszközöket tett elérhetővé – adta hírül az Alerant, a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A BEA Systems idén nyáron indította útjára Apache Beehive projektjét, melynek célja, hogy a BEA WebLogic Workshop alkalmazás-keretrendszer számos elemét nyílt forráskódúvá tegye. Az Apache Beehive egy metaadat-vezérelt komponens-modell, mely segítségével egyszerűen építhetők ki szolgáltatás-orientált architektúrák, Java-alapú vállalati rendszerek. A Beehive elérhetővé teszi a BEA WebLogic Workshop keretrendszerben meglévő lehetőségeket, kiterjeszti a Java Beanek és a JSR-szabványú Java metaadatok technológiáját, miáltal a fejlesztők könnyen kommunikálhatnak webes szolgáltatásokkal, illetve hozhatnak létre alkalmazásokat J2EE platformon.

Az Apache Beehive újdonságait a november 17-én véget ért ApacheCon US 2004 kiállításon mutatták be. Legfontosabbak ezek közül:
• Elérhetővé válik kódjának frissített kiadása (Milestone 1), mely most fejlesztői dokumentációval és egy mintaalkalmazással támogatja a Java kontrollokat, a NetUI PageFlow-kat és a Java Web Services-t. Újítás, hogy az Apache Software Foundation inkubációs projektjeként létrehozott kiadásban a fejlesztők maguk is beleírhatnak a kódbázisba.
• Az Apache Beehive alkalmazások ezentúl futtathatók az Apache Geronimón, az Apache Software Foundation J2EE szerverprojektjén, valamint a J2EE specifikáció ObjectWeb által létrehozott nyílt forráskódú implementációján, a JonAS-on. A Red Hat, mely az ObjectWeb közösség tagja, ezt első lépésnek tekinti ahhoz, hogy megvalósítsa alkalmazásszerverén az Apache Beehive teljes támogatását.
• Új eszközökkel egészítették ki az Apache Beehive-t, köztük a Hibernate-hez, egy objektum-relációs, perzisztens keretrendszerhez kapcsolódó kontrollal.

Az Apache Beehive projekt M1 kód-kiadása mostantól mindenki számára elérhető, s így szabadon felhasználható nemcsak a nyílt forráskódú Beehive fejlesztésekhez, de a BEA WebLogic Workshop 8.1-et használók számára is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő