Connect with us

Lifebook T4010 – itthon is kapható tábla PC-notebook

Laptop

Lifebook T4010 – itthon is kapható tábla PC-notebook

A Fujitsu Siemens hordozható számítógépe 2 kg-nál könnyebb, s az érintőképernyős kijelzőt elfordítva a noteszgép egyszerűen táblagéppé (tábla PC-vé) alakítható, és valódi jegyzettömbként használható.

Poros Gábor a sajtótájékoztatón beszámolt a Fujitsu Siemens Computers néhány legújabb termékéről, amelyeket nemrég a vállalat hagyományos októberi nemzetközi termékbemutatóján jelentettek be és hamarosan a magyar vásárlók számára is hozzáférhetőek lesznek.

A T4010 egy valódi mozgó iroda. A kézzel írott jegyzeteket a gép ugyanúgy tárolja, mint bármilyen más dokumentumot. A 12,1 colos képátlóval rendelkező érintőképernyő széles látószöget biztosít – ennek köszönhetően egyszerre többen is akadálytalanul tanulmányozhatják a megjelenített anyagot.

Az Intel Centrino Mobil Technológiával és – modelltől függően – 1,6 vagy 1,8 GHz-es Intel Pentium M-processzorral dolgozó Lifebook T4010 nagy teljesítménye vezeték nélküli hálózati csatlakozóval és hosszú akkumulátor-üzemidővel párosul. Az integrált Bluetooth-nak, vezeték nélküli LAN-nak, FireWire-nek, USB 2.0-nak, infraportnak, a modemnek és memóriakártya-olvasónak köszönhetően a csatlakoztatási és adatátvitel lehetőségei gyakorlatilag korlátlanok. Az optikai meghajtó helyére második akkumulátor vagy második merevlemez rakható. Két akkumulátorral 8,5 órán keresztül üzemképes.

A Lifebook T4010-et sokrétű felhasználhatósága és Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 operációs rendszere teszi felhasználóbaráttá. A tárgyalásokon készített feljegyzések és jegyzőkönyvek munkaigényes feldolgozása a múlté. A kézírás-felismerő program egyszerűen szerkeszthető, nyomtatott szöveggé alakítja a kézzel írt szöveget. A notebook projektorral is használható, így a tárgyalók hagyományos papírtábláját (flipchartját) is képes kiváltani – ilyenkor azonnal elektronikus formában jeleníti meg a kézzel rajzolt ábrát. A képernyő felületére rajzolt vázlatok és kézírásos megjegyzések beszúrhatók a prezentációkba és e-mailek szövegébe. Ez a lehetőség a munkát kényelmesebbé, az írásbeli kommunikációt pedig személyesebbé teszi.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő