Connect with us

Fókuszban az infokommunikáció

Laptop

Fókuszban az infokommunikáció

Budapesten tartják az Első Európai Távközlés és Fenntarthatóság Konferenciát.

Az Első Európai Távközlés és Fenntarthatóság Konferenciát 2004. november 25-26-án Budapesten tartják a Matáv Székházában, az ETNO (Európai Távközlési Hálózatüzemeltetők Egyesülete) szervezésében. Az európai távközlési szolgáltatók számára nagy jelentőségű eseményen mintegy 20 ország képviselői, mint távközlési vállalatok, az EU és Magyarország kormányzati szervei, tanácsadó cégek, egyetemek, társadalmi szervezetek, valamint az ENSZ Global Compact szervezete vesznek részt. A tanácskozás résztvevőit a vendéglátó Matáv műszaki vezérigazgató-helyettese, az ETNO igazgatója és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium képviselője üdvözli.

Az ETNO 34 ország 41 távközlési üzemeltetőjét tömöríti. Feladatának tekinti, hogy előmozdítsa tagjai és az európai információs társadalom felépítésében érdekelt más szereplők párbeszédét. Továbbá fórumot biztosít a tagoknak a közös problémák megtárgyalására. Fenntarthatóságnak a társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi érdekek harmóniáját nevezzük.

A konferencia célja, hogy kapcsolatot teremtsen a távközlési szolgáltatások, a különböző cégek és a fenntarthatóság között. A budapesti konferencián egyebek között a következő témákat vitatják meg: trendek az információs társadalomban és a fenntartható fejlődésben, európai perspektíva, az infokommunikációs szektor piaci lehetősége a fenntartható fejlődésben, erőforrások és klímaváltozás, a távközlés lehetőségei a globális felmelegedés elleni harcban, az infokommunikáció segítő szerepe a gazdasági növekedésben.

A budapesti konferencia keretében csatlakozik az ETNO Kofi Annan, az ENSZ főtitkára által kezdeményezett Global Compacthoz, továbbá itt hirdetik ki az ETNO Fenntarthatósági Chartáját, amelyhez 15 európai távközlési vállalat mellett a Matáv is csatlakozott.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom