Connect with us

Hirdetés

technokrata

LV-7565: a Canon legnagyobb fényerejű multimédiás projektora

Laptop

LV-7565: a Canon legnagyobb fényerejű multimédiás projektora

A Canon bejelentette csúcskategóriájú multimédia projektorát, az LV-7565-t, amely a 300 wattos NSH lámpa és az Electromotive Turbo Bright rendszer révén 5.100 ANSI lumen fényerővel rendelkezik. Jelenleg ez a legnagyobb fényerejű hordozható kivetítő a piacon.


Négy cserélhető lencséjével, köztük a nagy fókusztávolságú zoom lencsével, a kivetítő bármilyen méretű helységben használható a nagy előadótermektől a kis irodákig. A lencsét rögzítő bajonettzár könnyű és gyors cserét tesz lehetővé. Az LV-7555 projektort felváltó LV-7565 tovább tökéletesíti elődje elektronikáját, amely gyakorlatilag minden lehetséges multimédia eszközzel összekapcsolhatóvá teszi és az opcionális, hálózathoz való kapcsolódást biztosító kittet. A fejlett elektronikának köszönhetően az LV-7565 képminősége kiváló, beleértve a High Definition (1080i) bementre érkező jelek megjelenítését.

Turbo Bright
A 300 wattos NSH lámpa és a Canon kipróbált Electromotive Turbo Bright rendszere a projektor fényerejét 4.600-ról 5.100 ANSI lumenre emelte. Ez nagyméretű helységben vagy nagyon világos környezetben is biztosítja a tiszta, fényes képet. A jó képminőséghez hozzájárul a fizikai XGA felbontás és a 900:1-hez kontrasztarány.
A gyengén megvilágított vagy elsötétített helységekben a vetített képek fekete területei világos szürkeként jelenhetnek meg, ha a kivetítő lámpája túl fényes. Az Auto Image Mode automatikusan kompenzálja ezt a hatást, mert méri a környezet világosságát, és ennek megfelelően szabályozza a vetítőlámpa fényerejét, állandóan változó környezetben is biztosítva a kiegyensúlyozott fényességet.

Előadóteremtől a színházig, tanácsteremtől az irodáig
A négy lencsével minden elképzelhető vetítési feladat megoldható: az ultra hosszú fókuszú zoom, a hosszú fókuszú zoom, a nagylátószögű és az ultra nagylátószögű lencse gyorsan és könnyen cserélhető az egyszerű bajonettzárral. Mindegyik lencse részletgazdag, borotvaéles és ragyogó színhűségű képet rajzol. Az 1,3-szoros átfogású zoom objektívvel a kép mérete könnyen változtatható.

Sorkövető letapogatás az egyenletes, tiszta képért
A továbbfejlesztett elektronika csökkenti a vibrálást, a képen tisztább vonalakat és feliratokat eredményez, mert a váltottsoros letapogatású jeleket jó képminőséget adó ˝sorkövető˝ letapogatású jelekké alakítja át. A váltottsoros letapogatás két félkép egymásra vetítésével állítja elő a teljes képet, az LV-7565 ehelyett folyamatosan a teljes képet rajzolja ki a tetejéről az aljáig. Az LV-7565 kifogástalanul jeleníti meg a High Vision (1080i) jelek részleteit, amely nem kezelhető a hagyományos IP átalakítást használó projektorokkal.

Nagy teljesítményű képfeldolgozás a jó minőségű prezentációkhoz
Támogatja az adat, film és videó formátumokat, beleértve a HDTV-t (High Definition TV) is. Prezentáció vetítéséhez beállítható a szokásos vagy magas kontrasztú (élesebb grafikát és fotókat) illetve a felhasználó által megadott üzemmód. A videó vetítéshez a szokásos mód mellett választható az elsötétített szobában való filmnézéshez optimalizált cinema (mozi) mód, valamint a felhasználó által rögzített mód. A felhasználói módok mind a bemutató mind a videó vetítésnél lehetővé teszi számos beállítás (például a gamma vagy a fényesség) manuális megadását, így a képnek az adott környezethez való igazítását. A 3D digitális zajcsökkentés kiküszöböli a képernyőn megjelenő szemcsézettséget, mert eltávolítja a túlzott fényesség- és szín-zajt, amely bizonyos képjelekben megtalálható. A fényesség csökkenésének a megakadályozására, amely akkor következik be, ha a kontúrjavítást válogatás nélkül alkalmazzák, a bemenő jel összetevőit egyedileg vizsgálja és dolgozza fel az Intelligent Digital Sharpness (intelligens digitális élesség) funkciónak megfelelően. A továbbfejlesztett színkezelés természetesebb színeket biztosít, a kellemes színeket a speciális színárnyalat szabályozás teszi lehetővé 16 színtartományban.

Mindennel összekapcsolható
Az LV-7565-t úgy tervezték, hogy problémamentesen működjön együtt minden elképzelhető multimédia eszközzel. A Multi-scan rendszer a csatlakozásokat figyelve automatikusan a megfelelő üzemmódot választja ki bármilyen számítógép vagy videó bemenethez. A kivetítő SCART csatlakozóval is rendelkezik a DVD vagy más eszköz támogatására . A digitális DVI-I interfésszel kiküszöbölhetőek a szöveg megjelenítéskor fellépő villogás, elmosódott vonalak, szellemképek és a színproblémák, mert a csatlakozó jelét nem kell konvertálni (kompatibilis a HDCP-vel). Az 5 BNC csatlakozó biztosítja a különleges megbízhatóságot a hosszú kábellel való csatlakozásoknál, ez különösen hasznos, ha a mennyezet alatt helyezik el a kivetítőt. A nagy felbontású DVD és HDTV videó vetítéshez használható az S-Video, a komponens és a kompozit videó csatlakozó. Külső monitorokat az analóg RGB kimenetre lehet csatlakoztatni.

Csendes és Auto üzemmód
Az Auto és a Normal üzemmódokban használható a csendes (Silent) mód, amelynél a környezeti zaj fontosabb a fényerőnél, ezért a lámpa fényerejét korlátozva 35 decibelre csökkenti a ventillátor zaját, így kivételesen csendes működést eredményez ez a beállítás.

Képeltolás, sarok korrekció és képfordítás
A lencse elektronikus eltolásával a kép gombnyomásra fel és le mozgatható, nem kell többé könyveket pakolni a projektor alátámasztására. A kép trapéztorzítása, amely akkor lép fel, amikor a kivetítő nem pontosan szemben áll a vetítőfelülettel, szintén korrigálható (fel és le ±40 fok, jobbra és balra ±10 fok mértékig). A képfordítás funkcióval a kép tükrözhető függőlegesen (a jobb és a bal oldalt felcserélve), a hátulról való vetítéshez, illetve függőlegesen, amikor a projektort fejjel lefelé a mennyezetre szerelik fel.

Logo és biztonság
Valamennyi modellen beállítható, hogy bekapcsolás után, ha nincs jelforrás a felhasználó cég logoját vetítse ki. Ez növeli a bemutató hatását és csökkenti az engedély nélküli használat veszélyét.

Hálózati kiegészítő
Az LV-NI01 opcionális hálózati kiegészítő, amely lehetővé teszi a távolról való működést és a projektor távolról való beállítását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés