Connect with us

Három új multimédiás projektor a Canontól

Laptop

Három új multimédiás projektor a Canontól

A Canon bemutatta új kivetítő családjának három tagját, LV-7225, LV-7220 és LV-5220 típusszámmal.

Mindhárom készülék a Canon 1,6-szeres zoom objektívjével rendelkezik, és tükrözi a Canon-nak az optikai technológia területén megszerzett szakértelmét. A nagylátószögű lencse nagyméretű képet biztosít akkor is, ha a kivetítő közel van a vetítőfelülethez, a nagy teljesítményű zoom objektívnek köszönhetően egyszerűbbé válik a projektor elhelyezése.

A három készülék lenyűgöző fényerejű és részletgazdag képet nyújt, magas kontraszt aránnyal és élénk színekkel:
-LV-7225 – 2.500 ANSI lumen, nagyfelbontású, fizikai XGA kivetítés, és magas 350:1-hez kontraszt arány
-LV-7220 – 2.000 ANSI lumen, nagyfelbontású, fizikai XGA kivetítés, és magas 350:1-hez kontraszt arány
-LV-5220 – 2.000 ANSI lumen, fizikai SVGA kivetítés és magas 400:1-hez kontraszt arány


Mindegyik projektor számos olyan megoldást tartalmaz, amelyek automatikusan a legjobb képminőséget biztosítják, és növelik a felhasználás rugalmasságát, beleértve nyolc, könnyen kezelhető képbeállítást, amelyek optimális eredményt adnak különböző megvilágítású környezetekben. A függőleges és vízszintes képsarok korrekció megakadályozza a kép torzulását abban az esetben, ha a kivetítő nem pontosan szemben helyezkedik el a kivetítő felülettel. A váltottsoros videó jeleknél sorkövető letapogatással finomabb mozgókép és élesebb szöveg megjelenítést érnek el. A kivetítők tömege mindössze 2,9 kilogramm, a helyigényük alig nagyobb egy A4-es oldalnál, csendes üzemmódban pedig a működési zajuk pedig csupán 35 decibel.

Könnyen kezelhető képbeállítások a minőségi bemutatókhoz
A nyolcféle képbeállítás arról gondoskodik, hogy a kép minősége mindig optimális legyen, négy almódból pedig mind bemutató vetítő, mind pedig mozgókép (videó) megjelenítő módok választhatóak. A bemutató vetítéshez beállítható a szokásos, az élesebb grafikát és fotókat megjelenítő Hi-Contrast, a felhasználó által megadott, valamint a falitábla (Blackboard) mód. A videó vetítéshez a szokásos mód mellett választható az elsötétített helységekre optimalizált mozi (Cinema) mód, a felhasználó által rögzített, és a falitábla (Blackboard) mód. A felhasználói módok mind a bemutató mind a videó vetítésnél lehetővé teszi számos beállítás (például a gamma vagy a fényesség) manuális megadását, így a képnek az adott környezethez való igazítását.

Automatikus mód különböző fényviszonyokhoz
A gyengén megvilágított vagy elsötétített helységekben a vetített képek fekete területei világos szürkeként jelenhetnek meg, ha a vetítő lámpája túl fényes. Az Auto Image Mode automatikusan kompenzálja ezt a hatást, mert folyamatosan méri a környezet világosságát, és ennek megfelelően szabályozza a vetítőlámpa fényerejét. Az eredmény tökéletesen kiegyensúlyozott fényerő (még állandóan változó megvilágítású környezetben is) anélkül, hogy kézzel bármit is utána állítanánk.

Alkalmazkodó elhelyezés
A projektor 1,6-szoros zoom objektívje a kívánt képméretet biztosítja széles távolságtartományban. A nagylátószögű lencse nagyméretű képet vetít akkor is, ha a projektor egy kis szobában nagyon közel van a vetítőfelülethez, a 2,5 méteres távolságról vetített kép átlója 2,5 méter. Ez azt jelenti, hogy a tanácsteremben vagy a tárgyalóban a projektor elhelyezhető az asztal vetítőfelülethez közeli szélén, a projektor fénye nem zavarja az asztal körül ülőket és vetítést sem szakítják félbe a kivetítő és a kép között áthaladók. A függőleges képsarok szabályozás kihasználja a projektorok új dőlésérzékelőjét, és így automatikusan korrigálja a trapéztorzítást, amikor a projektor előre vagy hátra dől. A vízszintes képsarok korrekcióra akkor van szükség, amikor kivetítő nem pontosan szemben áll a vetítőfelülettel.

Sorkövető letapogatás az egyenletes tiszta képekhez
A hagyományos projektorok képén gyakran látható villódzást általában az un. váltottsoros (interlaced) megjelenítés okozza. Ekkor két félkép (az egyik a páros, a másik a páratlan sorszámú sorokat tartalmazza) egymásra vetítésével állítják elő a képet. Az LV-7225, az LV-7220 és az LV-5220 folyamatos letapogatással vetít, vagyis mindig a teljes képet rajzolja ki. Ez jelentősen csökkenti a villódzást, és egyenletesebb mozgást, tisztább vonalakat és feliratokat eredményez.

Csendes és kényelmes
A csendes üzemmód a ventillátor zaját 39 decibelről 35 decibelre csökkenti, különösen halk működést eredményez a csendet igénylő beállításokban. Az új, lineáris ventilátor-szabályozás a kényelmes környezet megteremtésében is segít, mert automatikusan szabályozza a ventillátor rendszert, a ventillátor feszültségét a helység hőmérsékletének megfelelően állítja be, így a ventillátor zaja sohasem haladja meg az éppen szükséges mértéket.

Testreszabás és kapcsolatok
Valamennyi modellen beállítható, hogy bekapcsolás után, ha nincs jelforrás, a felhasználó cég logoját vetítse ki. Ez növeli a bemutató hatását és csökkenti az engedély nélküli használat veszélyét. A jó minőségű bemutatókhoz biztosítani kell a kivetítőhöz való megfelelő csatlakozást, a gyors digitális DVI-I interfésszel kiküszöbölhetőek a szöveg megjelenítéskor fellépő villogás, az elmosódott vonalak, a szellemképek és a színproblémák, mert a csatlakozó jelét nem kell konvertálni (kompatibilis a HDCP-vel). A komponens video bemenet támogatja a nagy felbontású DVD és HDTV videó megjelenítést. A kivetítők rendelkeznek analóg ki- és bemenettel is, így külső monitor is csatlakoztatható hozzájuk, ha a bemutatót például asztali gépen és nem noteszgépen futtatjuk. Opcionálisan az elterjedt SCART csatlakozó is elérhető.

Opcionális Multi Card bővítés
A külön megvásárolható Multi Card Imager-el vezeték nélküli (IEEE 802.11b) hálózati kártya, és Compact Flash kártya (számítógép nélküli is tartható így bemutató) csatlakoztatható a projektorhoz, az egér vezérlése és a projektor távvezérlése is megoldható vezetékes vagy vezeték nélküli LAN hálózaton át.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom