Connect with us

A Matáv Csoport 2. helyezést ért el a ´Zöld Béka Díj´ pályázaton

Laptop

A Matáv Csoport 2. helyezést ért el a ´Zöld Béka Díj´ pályázaton

A ´Zöld Béka Díj´ nyertese a Dreher Sörgyárak Rt., a megmérettetésen második helyezést ért el a Matáv és a Budapesti Erőmű Rt., harmadik helyen pedig a Magyar Villamos Művek Rt. végzett.

A Deloitte által immár harmadszor meghirdetett ´Central European Environmental Reporting Award´ (CEERA) pályázaton – melyen a közép-európai vállalatok éves környezetvédelmi vagy fenntarthatósági jelentései versenyeznek – a Matáv Csoport is részt vett a 2003. évi Fenntarthatósági Jelentésével. A versenyben a ´Zöld Béka Díj´ második helyezését a Matáv nyerte el.

A ´Zöld Béka Díj´ nyertese a Dreher Sörgyárak Rt., a megmérettetésen második helyezést ért el a Matáv és a Budapesti Erőmű Rt., harmadik helyen pedig a Magyar Villamos Művek Rt. végzett. A díjat a 2004. november 16-án a Magyar Business Leaders Fórum és a Deloitte rendezvényén dr. Persányi Miklós környezetvédelmi és vízügyi miniszter adta át a Budapest Hilton Hotelben.

A nemzetközi zsűri tagjai az EBRD, a Közép-Európai Egyetem, az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért, a Közép- és Kelet-Európai Regionális Környezetvédelmi Központ és a HVG voltak. A zsűri a pályázatok elbírálásakor vizsgálta az adott cég által a publikált környezeti jelentésében kifejtett környezeti hatásokat, a közölt adatsor mélységét, a jelentés küllemét, a környezetvédelmi menedzsment színvonalát, a cég ügyfélkapcsolati rendszerét és a környezetvédelmi ráfordítások arányát a kiadásokon belül.

A pályázó cégek között szerepelt továbbá az Audi Hungaria Motor Kft., a BorsodChem Rt., a British American Tobacco Hungary, a Csepeli Erőmű Rt., az Opel Magyarország Autóipari Kft., a Tetra Pak Rt. és a Tiszai Vegyi Kombinát Rt. is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom