Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Matáv Csoport 2. helyezést ért el a ´Zöld Béka Díj´ pályázaton

Laptop

A Matáv Csoport 2. helyezést ért el a ´Zöld Béka Díj´ pályázaton

A ´Zöld Béka Díj´ nyertese a Dreher Sörgyárak Rt., a megmérettetésen második helyezést ért el a Matáv és a Budapesti Erőmű Rt., harmadik helyen pedig a Magyar Villamos Művek Rt. végzett.

A Deloitte által immár harmadszor meghirdetett ´Central European Environmental Reporting Award´ (CEERA) pályázaton – melyen a közép-európai vállalatok éves környezetvédelmi vagy fenntarthatósági jelentései versenyeznek – a Matáv Csoport is részt vett a 2003. évi Fenntarthatósági Jelentésével. A versenyben a ´Zöld Béka Díj´ második helyezését a Matáv nyerte el.

A ´Zöld Béka Díj´ nyertese a Dreher Sörgyárak Rt., a megmérettetésen második helyezést ért el a Matáv és a Budapesti Erőmű Rt., harmadik helyen pedig a Magyar Villamos Művek Rt. végzett. A díjat a 2004. november 16-án a Magyar Business Leaders Fórum és a Deloitte rendezvényén dr. Persányi Miklós környezetvédelmi és vízügyi miniszter adta át a Budapest Hilton Hotelben.

A nemzetközi zsűri tagjai az EBRD, a Közép-Európai Egyetem, az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért, a Közép- és Kelet-Európai Regionális Környezetvédelmi Központ és a HVG voltak. A zsűri a pályázatok elbírálásakor vizsgálta az adott cég által a publikált környezeti jelentésében kifejtett környezeti hatásokat, a közölt adatsor mélységét, a jelentés küllemét, a környezetvédelmi menedzsment színvonalát, a cég ügyfélkapcsolati rendszerét és a környezetvédelmi ráfordítások arányát a kiadásokon belül.

A pályázó cégek között szerepelt továbbá az Audi Hungaria Motor Kft., a BorsodChem Rt., a British American Tobacco Hungary, a Csepeli Erőmű Rt., az Opel Magyarország Autóipari Kft., a Tetra Pak Rt. és a Tiszai Vegyi Kombinát Rt. is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés