Connect with us

A Pannon GSM a Női Kézilabda Európa-bajnokság hivatalos támogatója

Laptop

A Pannon GSM a Női Kézilabda Európa-bajnokság hivatalos támogatója

Az átfogó támogatási csomag több mindent magában foglal.

A 6. Női Kézilabda Európa-bajnokság hivatalos szponzora a Pannon GSM, a magyar női válogatott és a Magyar Kézilabda Szövetség főtámogatója lesz. A december 9-e és 19-e között Magyarországon sorra kerülő verseny támogatásáról a Pannon GSM a svájci székhelyű Infront Sports & Media nemzetközi sportmarketing-társasággal kötött megállapodást.

Az átfogó támogatási csomag magában foglalja a stadionokban látható, számítógép-vezérelt forgó reklámfelületen és a kezdőkörön való megjelenést, részvételi csomagokat, a hivatalos rendezvényjelzések használatát, a Pannon GSM szerepeltetését a bajnokság hivatalos kiadványaiban, valamint a Pannon GSM megjelenítését az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) honlapján, az EHF és az Infront által közösen üzemeltetett weboldalon.

„A Pannon GSM a közelmúltban hosszú távú, jelentős támogatás vállalásával tette le a voksát a nemzeti csapatok és a Magyar Kézilabda Szövetség mellett. A decemberi Női Kézilabda Európa-bajnokságra úgy tekintünk, mint igazán ünnepélyes alkalomra, amelynek révén a magyar csapat lehetőséget kap arra, hogy hazai pályán, a magyar szurkolók által teremtett, fergeteges hangulatban szerezzen még több örömet közönségének. – mondta Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója.

„Örömmel tölt el minket, hogy a Pannon GSM a növekvő népszerűségű, kétévente megrendezett sportesemény hivatalos támogatójává vált. Különösen jó hír, hogy Magyarország egyik vezető, a csúcstechnológiát képviselő vállalata mind a bajnokságot, mind Magyarország további sportsikereivel kapcsolatos reményeit támogatja, méghozzá hazai pályán” – nyilatkozta Oscar Frei, az Infront vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom