Connect with us

NHIT: az elnökség megbízatása lejárt

Laptop

NHIT: az elnökség megbízatása lejárt

Felhívás az NHIT tagjának delegálására.

Felhívás távközlési (elektronikus hírközlési) érdekegyeztető szervezetek részére a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács 1993. évi LXII. törvény 5. §-a (4) bekezdésének e) pontja szerinti tagjának delegálására

A Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnökének és tagjainak megbízatása 2004. október 17-én lejárt. A Kormány, az informatikai és hírközlési miniszter, valamint a frekvenciagazdálkodásról szóló 1993. évi LXII. törvényben (Ftv.) nevesített szervezetek e jogszabály szerint gondoskodtak az új tagok delegálásáról. (A Kormány által delegált új tagokról, valamint az elnök új személyéről a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanácsban a Kormányt képviselő tagok kijelöléséről szóló 1106/2004. (X. 26.) Korm. határozat, és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnökének kinevezéséről szóló 136/2004. (X. 21.) KE határozat rendelkezik.)

Az Ftv. 5. §-a (4) bekezdésének e) pontja szerint a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács tagjai közül egy tagot a távközlési érdekegyeztető szervezetek közösen delegálnak.

A fentiekre figyelemmel az informatikai és hírközlési miniszter ezúton hívja fel az érintett távközlési (elektronikus hírközlési) érdekegyeztető szervezetek figyelmét, hogy az Ftv. 5. §-a (4) bekezdése e) pontjának megfelelően gondoskodhatnak az általuk kiválasztott személy delegálásáról.

Az informatikai és hírközlési miniszter az érintett szervezetek által delegált tag személyének kiválasztásával kapcsolatban fórumot szervez.

A fórumon részt vehet minden olyan szervezet, amely az Ftv. 5. §-a (4) bekezdésének e) pontja szempontjából távközlési (elektronikus hírközlési) érdekegyeztető szervezetnek minősül. A fórumon történő részvételhez regisztráció szükséges, az érintett szervezetek a delegalas@ihm.gov.hu e-mail címen jelezhetik részvételi szándékukat 2004. november 22-éig.

A jelentkezésben fel kell tüntetni a delegálásra javasolt személy nevét, és csatolni kell a delegálásra javasolt személy rövid bemutatását. A Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács tagja olyan személy lehet, aki megfelel az Ftv. 5. §-ának (3), (6) valamint (9)-(11) bekezdéseiben foglaltaknak. A tag személyének kiválasztásáról a fórumon részt vevő érdekképviseleti szervezetek közösen döntenek. A fórum időpontjáról és helyéről a regisztrált szervezeteket elektronikus úton értesíti a minisztérium.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom