Connect with us

technokrata

Megjelent az Adobe Acrobat 7 Standard és Professional verziója

Laptop

Megjelent az Adobe Acrobat 7 Standard és Professional verziója

Az Adobe bejelentette az új képességekkel és még magasabb biztonsági funkciókkal ellátott Adobe Acrobat 7 családot.

A program új verziója további segítséget nyújt a PDF-ek menedzselésében. A beépített PDF menedzselő felülettel könnyen és gyorsan megtalálható a keresett dokumentum. A mintakép megtekintése után a már ismert drag and drop módszerrel betehető a kapcsolódó csoportba.

Még egyszerűbben csatolhatók a forrás file-ok (grafikák, chartok és képek) az elektronikus dokumentumokhoz. Lehetőség nyílik Adobe Acrobat PDF készítése a Microsoft Outlook programból: összegyűjthetők, konvertálhatók és rendezhetők az Outlook e-mailek kereshető Adobe Acrobat PDF dokumentumokká. A PDF készítésekor beépíti a csatolásokat, linkeket, majd könyvjelzőkkel látja el, melyekben rendezi feladó, idő vagy téma szerint (csak Windows alatt).

Az Adobe Acrobat 7 Professional plusz szolgáltatásai

– Kibővített megjegyzések: bárki, aki az ingyenes Adobe Reader 7-est használja, beleírhatja megjegyzéseit az Adobe Acrobat PDF dokumentumokba
– Egyszerű elektronikus PDF űrlapkészítés: az Adobe LifeCycle Designer 7 szoftver (ami mostantól már az Adobe Acrobat 7 Professional szoftverbe is beépült) használatával könnyen készíthetők igényes űrlapok; a program rendelkezik beépíthető ellenőrző és kalkuláló modullal, valamint dátummalSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák