Connect with us

technokrata

Magyarországon is bemutatkozott az SAP Business One

Laptop

Magyarországon is bemutatkozott az SAP Business One

Az SAP Hungary Kft. bemutatta a kifejezetten kis- és közepes vállalatok számára kifejlesztett SAP Business One megoldás-csomagját.

Az SAP Hungary Kft., az üzleti szoftvermegoldások nemzetközi szállítójának hazai leányvállalata bejelentette, hogy immár a magyar piacon is elérhető a kis- és közepes vállalatok számára kifejlesztett átfogó ügyviteli megoldáscsomag, az SAP Business One.

Az erős verseny és a változó ügyféligények egyre inkább megnehezítik a helytállást és a fejlődést a jelenkor piacán. A hagyományos üzleti folyamatokkal és régebbi rendszerekkel a vállalatvezetés csak nehezen fér hozzá a szükséges információkhoz, és nem tud megfelelő gyorsasággal alkalmazkodni az üzleti változásokhoz, így piaci előnyét veszélyezteti. A kis- és közepes vállalatok számára a gyors alkalmazkodás kétségtelenül az üzleti előny egyik kulcsa. Az SAP Business One megteremti a lehetőséget ezen cégek számára, hogy versenyképesebbé, sőt akár piacvezetővé is váljanak.

Az SAP Business One olyan integrált, elérhető ügyviteli megoldás, mely a kis- és középvállalatok számára nyújt azonnali és hosszú távú segítséget a nagyobb nyereség elérésében és a magasabb szintű irányítás megvalósításában, valamint valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviz tevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen használható, hatékony SAP Business One az üzleti felhasználók kezébe adja az irányítást, úgy, hogy ellátja őket a bölcs üzleti döntések meghozatalához szükséges kulcsfontosságú, naprakész információkkal.

Az SAP Business One segítségével a felhasználó gyorsan hozzáférhet a pontos és teljes körű üzleti információkhoz a könnyen használható felület, az egyedülálló Drag&RelateTM (Húzd&Nézd) szolgáltatás, valamint a Microsoft Office termékekkel való zökkenőmentes integráció révén. A rövid bevezetési idő pedig biztosítja, hogy a felhasználók az SAP Business One valamennyi előnyét a lehető legrövidebb időn belül kihasználhassák.

Az SAP Business One szoftverfejlesztői csomagjával (Software Development Kit, SDK) az SAP partnerei a megoldás alapfunkcióit kibővítve illetve megváltoztatva, ágazatspecifikus funkciókat és kiegészítő képességeket hozhatnak létre, vagy interfészt építhetnek ki külső (harmadik féltől származó) eszközök és rendszerek felé. A fejlesztési tevékenység támogatásával az SAP elérhetővé teszi ügyfelei számára az adott vállalkozás irányításához szükséges speciális funkciókat is.

Az elérhető, könnyen bevezethető megoldás lehetővé teszi az azonnali információnyújtást a gyors vezetői döntések alátámasztásához, rugalmasan alkalmazkodik a kis- és közepes vállalatok jelenlegi és jövőbeni üzleti igényeihez, valamint integrációs és migrációs lehetőséggel biztosít az SAP más megoldásaihoz.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp