Connect with us

technokrata

Epson Stylus CX3650: helytakarékos ˝mini iroda˝ otthonra

Laptop

Epson Stylus CX3650: helytakarékos ˝mini iroda˝ otthonra

Az Epson Stylus CX3650 megjelenésével egy kompakt méretű, de sokoldalú termékkel bővült a multifunkciós készülékek választéka.


Az egyszerűen használható készülékkel kényelmesen, kiváló minőségben lehet nyomtatni, másolni és beolvasást végezni. A készülékbe több tintapatron helyezhető, így költségkímélő módon lehet vele nyomtatni, emellett az Epson DURABrite tintával készített nyomatok nemcsak maszatolódásmentesek és vízállóak, de rendkívül tartósak is. Ezzel a kisméretű multifunkciós eszközzel számítógép nélkül akár 13 lapot is lehet nyomtatni percenként. A percenkénti maximum 15 lap/perces sebesség, a maximum 5.760 dpi optimalizált nyomtatási felbontás és a 600×1.200 dpi-s optikai felbontású beolvasás révén a készülék minden tekintetben lenyűgöző paraméterekkel rendelkezik. Konklúzió: az Epson Stylus CX3650 ideális otthoni és otthoni irodai beolvasáshoz, másoláshoz és nyomtatáshoz. Végfelhasználói ára 29.990 forint.

˝Manapság a felhasználók nagy követelményeket támasztanak a multifunkciós készülékkel kapcsolatban. Tiszta, éles szöveget, ragyogó és tartós képeket, mindenféle dokumentum gyors beolvasását és gyors, kiváló minőségű másolatokat igényelnek, anélkül hogy ehhez be kellene kapcsolniuk a számítógépet˝ – mondta Karsten Jahn az Ep Deutschland marketingigazgatója. ˝Emellett az eszköznek kicsinek is kell lennie. Az Epson Stylus CX3650 megfelel ezeknek a követelményeknek, és az Epsontól megszokott minőséget nyújtja˝.

Az Epson Stylus CX3650 főbb jellemzői
Kiváló minőségű nyomtatás, beolvasás és másolás
-Költséghatékony nyomtatás különálló tintapatronokkal
-Vízálló és elmosódásbiztos nyomatok
-Másolás számítógép nélkül
-Nyomtatás és másolás teljes szélességben, akár A4-es méretben
-Beolvasás és archiválás közvetlenül a számítógépre
-Helytakarékos, kompakt kivitel a minőség feláldozása nélkül
-Másolás: maximum 13 lap/perc
-Nyomtatás: maximum 15 lap/perc
-Kivételes nyomtatási minőség: megfelelő hordozón felbontás optimalizálással akár 5.760 dpi-re is képes
-Beolvasás 600×1.200 dpi felbontással
-Egyszerű használat
-Az Epson Web-To-Page szoftverrel egyszerűen lehet weboldalakat nyomtatni
-Méretek: 430x344x170 milliméter
-Ára: 29.990 forint

Felhasználóbarát jótállás
Az Epson egy év szervizben érvényesíthető jótállást biztosít, amely külön díj ellenében három év szervizben érvényesíthető vagy helyszíni jótállássá alakítható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák