Connect with us

technokrata

A Pannon GSM és a jégkorongozás: biztos támasz a magyar jégsportnak

Laptop

A Pannon GSM és a jégkorongozás: biztos támasz a magyar jégsportnak

A Magyar Jégkorong-szövetség és a Pannon GSM megújítja együttműködését.

Dinamika, egészség, siker – a fogalmak jegyében a korábbinál is szorosabbra fűzi kapcsolatát a Magyar Jégkorongszövetség és első számú támogatója, a magyar mobil távközlési piac meghatározó szereplője, a Pannon GSM. A mobilcég minden támogatást megad annak érdekében, hogy a magyar korongozók folytassák sikeres szereplésüket.

Mind több és több fedett pálya, az A-csoportot ostromló válogatott, évente újabb és újabb hoki nagyhatalmak válogatottainak látogatása Budapesten. A magyar jégkorongozás fejlődéséről árulkodó fejlemények ezek: a sportág társadalmi alapjai is mind szélesebbek, s egyre közeledik a világ élmezőnyéhez a minőségi magyar hoki. Immáron nem azért kell izgulni, hogy a csapat kiharcolja-e a bennmaradást a bolgárok elleni mérkőzésen a harmadik vonalban, hanem hogy sikerül-e döntetlent elérni Kanada ellen, vagy éppenséggel megőrizni az előnyt Szlovákiával szemben.

Egyébként épp a szlovákok elleni diadal előtt lépett be a Pannon GSM a magyar jégkorong támogatóinak táborába – az akkor induló djuice kampány sikeréhez a magyar válogatott is hozzájárult a tengerentúlon is visszhangot keltő sikerrel.

Most itt a folytatás: a Magyar Jégkorong-szövetség és a Pannon GSM megújítja együttműködését – ez kedvező előjel a közelgő olimpiai selejtező előtt. Norvégiában tulajdonképpen egy eredmény lenne egyenértékű a legutóbbi, szlovákok felett aratott diadallal: ha sikerülne legyőzni a házigazdákat. Az alighanem továbbjutást érne, és egy újabb lépést egy nagy álom beteljesülése felé, azaz, hogy a magyar válogatott ott legyen a torinói téli olimpián.

Persze, az idény fő eseménye nem ez, hanem a jövő évi világbajnokság, amelyre négy év alatt harmadszor Magyarországon kerül sor. Ahhoz, hogy a debreceni eseményen az elmúlt esztendőkben kivívott rangjához méltóan szerepeljen a gárda, természetesen elengedhetetlen a megfelelő támogatói háttér.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák