Connect with us

technokrata

Axelero Adatpark – a legszélesebb sávon

Laptop

Axelero Adatpark – a legszélesebb sávon

[x] Az online hirdetési felületek értékesítésére létrehozott Adverticum Rt. a legnagyobb forgalmú hazai internetes oldalakat működtető cégekhez hasonlóan az Axelero Adatpark szolgáltatását választotta szervereinek biztonságos elhelyezésére és üzemeltetésére.

Vértes János, a cég elnöke szerint minden szempontból jó döntést hoztak. „Az Adverticum Rt. hirdetéskiszolgáló rendszere havi egy milliárd bannert jelenít meg a legnagyobb tartalomszolgáltatók oldalán, ezért számunkra kiemelten fontos, hogy a lehető legnagyobb sávszélességen és a szolgáltatás kiesésének szinte semmi esélyt nem adva történjen az adatforgalom, így esett a választás az Axelero Adatpark szolgáltatására.

Az Axelero Adatpark Magyarország egyik legnagyobb szerverterme, ahol a szerverek kapcsolódása az Internethez több úton is biztosított: belföldi forgalom irányában a Budapest Internet Exchange (BIX) felé 1Gbps, a Matáv hálózata felé 2Gbps a hozzáférés sebessége, nemzetközi irányokba pedig Magyarország legnagyobb sávszélességét tudja biztosítani. A sávszélesség mellett további fontos szempont volt választásnál, hogy gépeink állandó szakmai felügyelet és szigorú biztonsági körülmények között működjenek; az Axelero Adatpark munkatársai a hét minden napján 24 órás beosztásban felügyelik és üzemeltetik a rájuk bízott szervereket, és szükség esetén azonnal felveszik velünk a kapcsolatot.

A hirdetés-kiszolgáló géppark (adserverek) mellett éppen ezért helyeztük el itt az általunk ASP-zett Népszabadság és Prím Online portálok szervereit is. Az Axelero Internet Magyarország piacvezető internetvállalata; megnyugtató érzés nem csak számunkra, hanem mintegy 200 online szolgáltató ügyfelünk számára is, hogy szervereinket egy ilyen erős és biztos szakmai háttérrel rendelkező nagyvállalatra bíztuk.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák