Connect with us

Axelero Adatpark – a legszélesebb sávon

Laptop

Axelero Adatpark – a legszélesebb sávon

[x] Az online hirdetési felületek értékesítésére létrehozott Adverticum Rt. a legnagyobb forgalmú hazai internetes oldalakat működtető cégekhez hasonlóan az Axelero Adatpark szolgáltatását választotta szervereinek biztonságos elhelyezésére és üzemeltetésére.

Vértes János, a cég elnöke szerint minden szempontból jó döntést hoztak. „Az Adverticum Rt. hirdetéskiszolgáló rendszere havi egy milliárd bannert jelenít meg a legnagyobb tartalomszolgáltatók oldalán, ezért számunkra kiemelten fontos, hogy a lehető legnagyobb sávszélességen és a szolgáltatás kiesésének szinte semmi esélyt nem adva történjen az adatforgalom, így esett a választás az Axelero Adatpark szolgáltatására.

Az Axelero Adatpark Magyarország egyik legnagyobb szerverterme, ahol a szerverek kapcsolódása az Internethez több úton is biztosított: belföldi forgalom irányában a Budapest Internet Exchange (BIX) felé 1Gbps, a Matáv hálózata felé 2Gbps a hozzáférés sebessége, nemzetközi irányokba pedig Magyarország legnagyobb sávszélességét tudja biztosítani. A sávszélesség mellett további fontos szempont volt választásnál, hogy gépeink állandó szakmai felügyelet és szigorú biztonsági körülmények között működjenek; az Axelero Adatpark munkatársai a hét minden napján 24 órás beosztásban felügyelik és üzemeltetik a rájuk bízott szervereket, és szükség esetén azonnal felveszik velünk a kapcsolatot.

A hirdetés-kiszolgáló géppark (adserverek) mellett éppen ezért helyeztük el itt az általunk ASP-zett Népszabadság és Prím Online portálok szervereit is. Az Axelero Internet Magyarország piacvezető internetvállalata; megnyugtató érzés nem csak számunkra, hanem mintegy 200 online szolgáltató ügyfelünk számára is, hogy szervereinket egy ilyen erős és biztos szakmai háttérrel rendelkező nagyvállalatra bíztuk.”Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom